Keepershandschoenen

Zwarte keepershandschoenen online bestellen

aviata.black.mamba.keepershgandschoenen.geel.zwart.

Zwarte keepershandschoenen online bestellen
Anno 2019-2020 zie je dat zwarte keepershandschoenen steeds vaker verkocht worden. De voornaamste reden is dat zwarte keepershandschoenen mooi zwart blijven, witte voetbalhandschoenen gaan vroeg of laat verkleuren. Wij bij KeepersTalent hebben onze top 5 samengesteld op basis van zwarte keepershandschoenen. Klik hier om alle keepershandschoenen van Elite te bekijken in het zwart. Elite Sport is in enkele jaren uitgegroeid tot het nummer 1 keepersmerk van Nederland en zijn ook wereldwijd flink aan de weg aan het timmeren.

5. Elite Vibora

Elite Vibora keepershandschoenen

Elite Vibora keepershandschoenen

De Elite Vibora is een kwalitatief goede keepershandschoen voor zowel de junior als de senior keeper. De zwarte handschoenen met gele elementen erin verwerkt, beschikken over verwijderbare fingersave en een slijtvaste foamlaag. De platte vingers zorgen voor een groot pakoppervlakte en de grip is voldoende om het een goede handschoen te noemen. Voor €45 is deze zwart-gele keepershandschoen verkrijgbaar. In het voorjaar was dit een van onze producten die wij het vaakst hebben verkocht. De Elite Andalucia is precies dezelfde handschoen als de Elite Vibora, alleen is het verschil dat de kleuren anders zijn. Dit model zit al meer dan 5 jaar in het assortiment van het Israëlische keepersmerk: Elite Sport en al tijden enorm scherp geprijsd.

 

4. Uhlsport Supergrip Bionik+ Keepershandschoenen

Dit is de beste voetbal-handschoen van Uhlsport 2020 met fingersave. De Bionik zorgt ervoor dat je vingers goed beschermd zijn tegen harde schoten en blessures. Ondanks de bescherming zorgt de Bionik+ ervoor dat je je vingers goed kunt bewegen. De supergrip (de spikkeltjes op de handschoen) zorgt ervoor dat het zelfs voor de onervaren ballenvanger niet heel moeilijk is om ballen klemvast te pakken. Goede kwaliteit brengt een aardig prijskaartje met zich mee. De normale prijs is €150 en bij KeepersTalent.nl geniet je van €25 voordeel. (dit product is helaas uitverkocht)

 

3. The One Glove Nova Shadow Keepershandschoenen

Deze keepershandschoen van The One Glove is echt een toppertje. Dit model bevat geen fingersave maar heeft wel een overtreffende grip. Het verbeterpunt van deze handschoen is de pasvorm. Onderaan de handschoen is deze net iets te breed en bij het vingergedeelte net iets te smal, maar voor de rest is er niks op deze handschoen aan te merken! Het voordeel van deze handschoen is de prijs. Deze handschoen is beschikbaar vanaf €53,50 voor kids en voor volwassenen €5 duurder. De prijs-kwaliteit verhouding van dit model is onwijs gunstig. Voor deze prijs wordt het moeilijk om een betere handschoen te vinden dan deze. Wij hebben deze uitvoering ook in het wit. Klik hier voor de Nova Specter

 

 

2. Elite Combat

Deze handschoen heeft in juni 2019 een verandering ondergaan, de handschoen is nu volledig zwart met een aantal opvallende oranje elementen. Wat er nog meer opvallend is aan deze handschoen is dat hij beschikt over een platte vinger, waardoor je een groot pakoppervlak hebt. Alles wat je wilt in een normale fantastische handschoen kan je verwachten van deze Elite Combat, en dan ook nog voor de geweldige prijs van €45! Wat ook een voordeel is aan deze handschoen dat hij,  met deskundig gebruik van de keeper, absoluut niet snel slijt. Verder beschikt de Combat over 4mm latex en 4mm demping, dat is zo onwijs ‘dik’ dat wij, van Keeperstalent.nl, deze handschoen een van de beste vinden op de markt voor kinderen.

Met verwijderbare fingersave kun je zelf bepalen of je ermee speelt of niet, totaal jouw keuze. De grip van de foamlaag kan wat glad aanvoelen, daarom is het belangrijk dat je de eerste paar keren de handschoen goed nat maakt, waardoor je optimaal grip hebt. Er zitten zelfs luchtgaatjes aan de zijkant zodat je niet snel last hebt van zweethanden. Het is ook nog eens mogelijk om deze handschoen uniek te maken, voor €5 euro extra kan jij je eigen naam laten bedrukken! Mochten wij jouw gewenste maat niet op voorraad hebben, heeft u het alsnog de volgende dag in huis! Doordat wij direct leveren vanuit het magazijn van Elite Sport. Uiteraard is de Elite Combat niet alleen voor kids. Als u vragen heeft of de handschoenen wil passen, kom gezellig langs bij onze keeperswinkel in Breda voor deskundig advies.

Het is in onze webshop ook mogelijk om achteraf te betalen met Klarna. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

1. Elite Black Solo Keepershandschoenen

elite.black.solo.keepershandschoenen.zwart.De absolute eindbaas als het gaat over zwarte keepershandschoenen is de Elite Black Solo. Diegene die ons al een tijdje volgen weten wel dat we bij KeepersTalent fan zijn van Elite Sport keepershandschoenen. De Elite Black Solo behoort al een tijdje tot onze favoriete. Alles aan deze handschoen klopt, de uitstraling, de dubbele bandage, de Verwijderbare fingersave, Slijtvaste foamlaag en de Fantastische grip. Honderden keepers die op hoog niveau spelen vertrouwen op de Black Solo. En helemaal niet voor een te dure prijs. €80 is natuurlijk een hoop geld, maar wij hadden deze keepershandschoen wel duurder verwacht. De Elite Black Solo zijn altijd moeilijk te bestellen omdat ze meestal snel zijn uitverkocht. Wees snel om de Elite Black Solo keepershandschoenen te bestellen of kom langs in onze 100% keeperswinkel in Breda.

In 2019 heeft Uhlsport een geweldig, zwart model op de markt gebracht. De Uhlsport Comfort Absolutgrip. Klik hier om deze betaalbare handschoen met een fenomenale foamlaag te bestellen. Met deze Uhlsport handschoen is het vangen van de bal een fluitje van een cent.

Voor 23:59 besteld is morgen al in huis. Voor 11:00 besteld, is dezelfde avond al in huis.

Voor vragen online kunt u altijd terecht op onze live chat op de website. U krijgt binnen seconden deskundig advies over welke handschoen dan ook. Voor vragen over ordernummers of bestellingen kunnen ook altijd via de chat of via de mail: jim@kopana.nl.

Overige informatie

Wij hebben onze top 5 hierboven vermeld, maar dat betekend niet dat de rest van de handschoenen niet goed zijn. Een goede handschoen is voor iedereen anders en hoeft niet perse duur te zijn, de duurste handschoen kan voor ieder ander geweldig of vervelend zitten. Wij raden het ook aan om te komen passen in onze winkel. Keeperstalent.nl wordt gerund door twee mannen die alle twee voor NAC Breda hebben gekeept, en nu nog steeds training geven.

U hoort het dus niet van een wildvreemde. Wij snappen dat het goed lastig is om goede handschoenen van elkaar te kunnen onderscheiden, of wat het verschil nou eigenlijk is. Wij zijn gemotiveerd om iedereen met een glimlach te helpen zodat wij onze klanten ook glimlachend de deur uit zien gaan, maar blijven wel altijd deskundig. Het heeft geen zin om iemand naar huis te sturen met een handschoen die totaal niet bij de klant past, daar wordt niemand vrolijk van.

Back to list

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.