Keeperskleding

Welke keeperskleding moet ik kopen?

keeperstenue.uhlsport.blauw.

kleding voor keepers kopen

 

marco.bizot.keeperskleding

proshots

Welke keeperskleding moet ik kopen?

Fashion speelt tegenwoordig een grote rol in het voetbal en dus ook bij keepers. Mooie keeperskleding wordt steeds belangrijker gevonden. Het moet ook licht van gewicht zijn en natuurlijk lekker zitten en zorgen voor de nodige bescherming. De heupen, knieën en ellebogen worden bijna altijd beschermd door de kussentjes die in het stof van de keeperskleding zitten verwerkt. Maar welke keeperskleding moet je kopen lees het in deze blog.

Kleuren

Je zou het in eerste instantie niet denken, maar kleuren spelen een grote rol als het gaat om de uitstraling van de sluitpost. Als je indruk wil maken op scouts, sta je niet met een clownspak onder de lat. Effen trendy kleuren als rood, paars, blauw, geel en groen wordt tegenwoordig veel gedragen, terwijl dat vroeger nog zwart was. Uit onderzoek is gebleken dat keepers met een fel keepersshirt, meer ballen tegenhouden dat keepers met een zwart keepersshirt.

Budget

Mocht je niet over een goed gevulde portemonnee beschikken, hebben wij wat tips voor je. Keeperskleding met het logo van bijvoorbeeld Real Madrid, FC Barcelona, Chelsea of Bayern München kosten al gauw meer dan 120 euro. Een effen setje van bijvoorbeeld Hummel, Uhlsport of Masita kosten daarentegen minder dan de helft. Keeperskleding in de sale zijn zelfs nóg goedkoper. Tot slot is er nog een verschil in de maten. Volwassen kleding is duurder dan keeperskleding voor kinderen. Uhlsport kleding is altijd betaalbaar en van betere kwaliteit dat keeperskleding van bijvoorbeeld Nike of Adidas. Mocht je de kwaliteit zelf komen testen, plan dan snel een bezoekje naar onze keeperswinkel in Breda. Het adres van de winkel is ‘Verbeetenstraat 19 in Breda’.

Vrouwelijke keepsters

Mede door het winnen van het EK in 2017 wordt voetbal steeds populairder bij vrouwen. Het is dan ook niet gek dat vrouwen een steeds belangrijkere doelgroep wordt voor veel grote merken en er steeds meer keeperskleding speciaal voor dames te koop zijn.

Keeperskleding op KeepersTalent.nl
Ben jij op zoek naar nieuwe keeperskleding? Bij KeepersTalent.nl heb je de keuze uit verschillende grote keepersmerken, waaronder Uhlsport, MC David, Rinat, Masita, Elite, Hummel én Aviata!

Maak je outfit compleet bij KeepersTalent.nl of bezoek onze keeperswinkel in Breda

Bekijk HIER al onze keeperskleding die we beschikbaar hebben. Het meeste dat we verkopen is keeperskleding van Uhlsport. Het fijne van dit merk is dat de kleding van het allerhoogste niveau is en beschermd is op de plek waar het moet. Voornamelijk op de heupen en op de knieën

keeperstenueGoedkope keeperskleding kopen

Bent u op zoek naar een simpele keeperskleding voor een leuk prijsje, klik dan snel HIER. Wij hebben een aantal Masita keepersshirts met bescherming op de ellebogen die slechts €15 kosten. Keeperstenues van Rinat en nog veel meer. Wij raden je aan om geen keeperskleding van Kipsta te kopen, de prijs ligt beduidend lager dat de kleding van Uhlsport. Echter gaat de kleding van Kipsta ook veel sneller kapot. De naden laten los. Er komen sneller gaatjes in de broek etc. Klik hier om een Tower Uhlsport keepersshirt te bestellen voor €29,50.

Back to list

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.