Keepershandschoenen

Waarom Reusch Keepershandschoenen kopen

Hugo Lloris Reusch

Waarom Reusch keepershandschoenen kopen?

BESTEL de Reusch keepershandschoenen HIER 

Reusch is een speciaal keepersmerk dat oog heeft voor alle delen van de voetbalhandschoen. Ook vindt het Duitse merk het belangrijk dat alle doelmannen met plezier onder de lat staan. Vandaar ook de slogan: love your sport. Reusch heeft verschillende handschoenen en deze beschikken vaak over flitsende designs. Waarom moet je keepershandschoenen van dit merk kopen? Wij leggen het hieronder uit.

Om te beginnen gaan we eerst terug naar de historie van het merk. Van 1934 tot 1973 maakte Karl Reuscha alle handschoenen met de hand. In 1973 ontmoette hij echter de doelman Sepp Maier, een Duitse doelmanlegende. Samen beginnen ze met het ontwerpen van het allereerste paar keepershandschoenen. Precies met deze Reusch gloves werd Maier wereldkampioen met Duitsland.

Hugo Lloris kiest voor Reusch

De eerste keeper van Tottenham Hotspur en het Franse nationale voetbalelftal, Hugo Lloris, heeft vanaf Januari 2019 gekozen om de Uhlsport handschoenen te verlaten en naar Reusch te verhuizen. Hugo was jarenlang het gezicht van Uhlsport maar heeft toch de overstap gemaak. Kenners hebben gezegd dat Reusch hem financieel een beter voorstel heeft gedaan.

Kenmerken

Aan de buitenkant van alle Reusch-keepershandschoenen wordt speciaal materiaal gebruikt om de flexibiliteit te optimaliseren. Ook beschikt het over een zogenaamde ORTHO-TEC-systeem, waardoor je vingers niet achterover kunnen buigen. Dit wordt door andere merken ook wel fingersave genoemd.

De voetbalhandschoenen van Reusch bevatten allemaal een special surround cut. Ofwel: alle vingers worden op een andere manier in elkaar gezet, waardoor de grip nóg beter is. Tot slot heb je ook nog eens de beschikking over een Neoprene wrist, dat ervoor zorgt dat je polsen worden beschermd én lekker warm blijven tijdens koude dagen.

Extra’s

Keepershandschoenen slijten een stuk sneller tijdens de trainingen en dat is niet voor niets. Je staat vaker op met de handen en maakt vaker contract met de bal. Het is dan ook beter om goedkopere handschoenen te gebruiken tijdens de training. Tijdens de wedstrijd kun je dan beter voor een duurder model gaan. Tevens is het makkelijk om de handschoenen van Reusch te bedrukken. Wil je graag je eigen naam en/of rugnummer op de handschoen? Dat is geen probleem bij KeepersTalent.nl. Wij bedrukken alles zelf en kunnen dit aan u aanbieden voor een ontzettend scherpe prijs. Informeer in de winkel of op TeamwearTalent.nl naar de voorwaarden.

Bekende keepers

Samir Handanovic (Inter Milan) staat graag onder de lat met de nieuwste keepershandschoenen van Reusch. Dat geldt eveneens voor Julio Cesar (Benfica), Ralf Fährmann (Schalke 04) en Diego Lopez (Espanyol). En Natuurlijk de eerste keeper van het Franse nationale elftal Hugo Lloris. Wist je trouwens dat ze op het hoogste niveau in Frankrijk met de Duitse Uhlsport voetbal hun wedstrijden spelen

Reusch keepershandschoenen online bestellen bij KeepersTalent.nl

Bekijk HIER al onze keepershandschoenen van Reusch of bezoek onze keepersstore in Breda. Onze medewerkers met jarenlange ervaring staan u daar graag te woord.

Reusch Junior keepershandschoenen

De S1 junior keepershandschoenen van rond de €25, zijn de beste keepershandschoenen die je kunt kopen voor keepers die net beginnen met keepen. De foamlaag is sterk en gaat niet snel kapot. En je kunt hier ook met nat weer ballen mee vasthouden. Let er altijd goed op dat je niet te grote keepershandschoenen koopt. Handschoenen moeten altijd goed en strak om de handen van de keeper heen zitten voor een optimale comfort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *