Keepershandschoenen

Waarom juichen keepers niet mee bij een doelpunt?

waarom juichen keepers niet

Waarom juichen keepers niet mee als hun team een doelpunt scoort? Dat is een vraag die ik mijzelf al jarenlang stel. Voetbal is een teamsport en keepers zijn eenlingen wordt overal geroepen. Is het te ver lopen? Krijgen ze te weinig tijd van de scheidsrechter om mee te juichen? Is een keeper geen onderdeel van het team? Wie het weet, mag het zeggen.

Andre Onana

waarom juichen keepers niet

Iedereen heeft de kopgoal van Matthijs de Ligt tegen Juventus wel op zijn netvlies staan. Een prachtige corner getrapt door Lasse Schöne werd vervolgens feilloos binnen geknikt tussen 3 verdedigers door de 19-jarige superster Matthijs de Ligt. Het hele team van Ajax viert een feestje. Eric ten Hag en Alfred Schreuder vliegen elkaar in de armen. Daley Blind probeert bij het teruglopen naar de middencirkel iedereen scherp te houden en op de achtergrond zie je Andre Onana in zijn eentje met 2 armen omhoog staan. Vreemd!

Keepers moet mee juichen!

En dit gebeurt niet alleen in de champions league of bij het Nationale elftal. (bijna) Overal worden keepers niet betrokken bij het vieren van een doelpunt. Af en toe zie je een centrale verdediger naar een keeper lopen als de doelman met een verre uittrap een assist heeft afgeleverd op de snelle spits. Maar hier blijft het dan ook bij. Winnen doe je samen en verliezen doe je samen!

Een mooie redding moet je vieren

Nog iets wat ons bij KeepersTalent heel erg opvalt. Het maken van een goede/belangrijke redding moet je vieren. Je mag blij zijn en dit ook aan alles en iedereen laten zien. Vaak zien wij keepers die bij het stoppen van een strafschop of een 1 tegen 1 situatie chagrijnig kijken. Dat begrijpen wij ook niet heel goed. Natuurlijk mag je boos zijn op je verdedigers omdat ze niet op tijd hebben ingegrepen, maar uiteraard moet je als keeper altijd trots zijn op je eigen prestaties.

Keepersshop in Breda bezoeken.

Ben je toevallig een keer in de buurt van Breda en wil je een 100% keeperswinkel bezoeken. Rij dan snel naar de Verbeetenstraat 19 in Breda of klik hier.

Bekijk HIER ons YouTube kanaal

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *