Keepershandschoenen

Uitleg prijsklasses Adidas keepershandschoenen

adidas.half.negativ.keepershandschoenen.rood.zwart.

Uitleg verschillende prijsklasses Adidas Keepershandschoenen

adidas-predator-pro-keepershandschoenen-kopen

Adidas Predator Pro keepershandschoenen kopen

Nog steeds zijn Adidas keepershandschoenen 1 van de best verkopenden keepersmerken van de gehele wereld. Logisch ook. Consumenten kopen vaak producten die ze herkennen en ik hoef u waarschijnlijk niet uit te leggen hoe bekend Adidas is. Ik zal hieronder kort vertellen hoe Adidas zijn prijzen bepaald en welke keepershandschoenen je het beste wel en niet kunt bestellen. Ook belangrijk om te weten is dat Adidas iedere 3 maanden de kleuren veranderd en dat de handschoen (bijna) helemaal hetzelfde blijft. Om te weten welke kleur op dit moment ‘in’ is, hoeft u allemaal maar te kijken waar de profkeepers van Adidas op dit moment mee spelen. 

€15 – €20

De €15 t/m €20 modellen van Adidas zijn simpel gezegd: ‘super slecht’. Dit weet Adidas zelf ook en dit doen zij bewust. Zij willen een goedkope handschoen op de markt brengen die er hetzelfde uitziet als waar de profkeepers mee spelen. Jonge keepers die net beginnen met keepen willen graag met dezelfde modellen spelen als hun idolen en kwaliteit is op deze leeftijd nog niet zo belangrijk. Het gaat meer om het gevoel. Als u in deze prijscategorie keepershandschoenen zoekt, dan raden wij u de S1 modellen aan van Reusch. Deze kunt u hier vinden.

€35

Het model van €35 is de keepershandschoen voor junioren met fingersave (geen fingersave in de duim). Dit is ook nog een simpele keepershandschoen met een dunne foamlaag. Deze is altijd vrij strak en vele keepers hebben moeite om in de handschoen te komen. Mocht je deze handschoen willen bestellen is het raadzaam om een maatje groter te bestellen. Als je van plan bent om rond te €35 te besteden voor een junioren keepershandschoen met fingersave, dan kunt u beter voor de Aviata Light Bright gaan of de Elite Gladiator. Dan krijgt u voor hetzelfde geld een keepershandschoen van een betere kwaliteit.

€50

De €50 modellen van Adidas zijn keepershandschoenen van ongeveer dezelfde kwaliteit als de €35 modellen. Alleen heb je deze keepershandschoenen in volwassen maten en de €35 handschoenen zijn voor kinderen. Deze handschoen noemt Adidas de Replica. Ons advies is om keepershandschoenen van Adidas in deze prijsklasse niet te kopen en bijvoorbeeld voor een Elite Combatte gaan. Dan krijgt u voor hetzelfde geld een veel betere handschoen.

€70

Vanaf €70 euro beginnen de keepershandschoenen van Adidas echt goed te worden. Deze types hebben een dubbele bandage. Zijn half-negatief gestikt. Hebben een dikke, stevige foamlaag. De pasvorm is ideaal en de grip is gewoon heel goed. Dit is echt een model die wij aanraden. Je krijgt gewoon een heel goed product voor een betaalbare prijs. Zie onderstaande foto voor de €70 modellen.

€90

De adidas Ace fingertop. Vanaf €90 beginnen de top modellen en voor dit geld heb je de rolvinger. Het voordeel van rolvinger is dat je een strakke pasvorm hebt en dat de vingers van de handschoen helemaal om de vingers van de keeper heen rollen. In Engeland is de rolvinger verreweg de populairste type. in Nederland is nog steeds het model van €120 het product dat het vaakst over de toonbank gaat.

 

€120

De adidas Ace Trans Pro. De keepershandschoen is ontzettend flexibel en licht. De handschoen sluit goed aan en de bewegingsvrijheid is fantastisch. Wel moet je met deze modellen uitkijken voor kunstgrasvelden. Daar kunnen deze niet heel goed tegen. De allround faam zorgt ervoor dat de handschoen goed aansluit om je vingers en dat je geen last hebt van naden. De €120 variant van Adidas heeft platte vingers en fingersave. Fingersave zorgt ervoor dat je vingers beter beschermd zijn. Het nadeel van fingersave is de bewegingsvrijheid in je vingers. De handschoen hieronder is het model van €120.

 

Bekijk hier alle keepershandschoenen van Adidas op KeepersTalent.nl 

Let wel altijd heel goed op met keepershandschoenen van Adidas te spelen op kunstgrasvelden. De topmodellen van Adidas hebben de meeste grip. Dit komt doordat de foamlaag ontzettend zacht is. Het nadeel van zachte foamlagen is dat deze ook eerder scheurtjes zullen vertonen. Mocht je toch op kunstgras moeten keepen. Vermijd dan ten alle tijden contact tussen de foamlaag en het kunstgrasveld. Hier kunen keepershandschoen van Adidas niet zo goed tegen. Maak de foamlaag ook altijd lichtvoetig. Hierdoor is de grip beter en de kans op slijtage minder groot.

Back to list

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.