Keepershandschoenen

Uhlsport Tensiongreen keepershandschoenen

uhlsport.tensiongreen.supergrip.hn.keepershandschoenen.

Uhlsport Tensiongreen Supergrip HN keepershandschoenen

Bestel de Uhlsport Tensiongreen Supergrip HN keepershandschoenen HIER

Uhlsport Tensiongreen Supergrip HN keepershandschoenen, Uhlsport heeft een nieuwe keepershandschoen gelanceerd: de Tensiongreen Supergrip HN. Tijdens droog weer is dit één van de allerbeste handschoenen die op dit moment op de markt is. Lees in deze blog alles over deze schitterende keepershandschoen.

In de jaren ’70 begint het succes van Uhlsport. Eigenlijk was het verkopen van een degelijke handschoen niet de bedoeling. De beste oplossing bieden voor alle doelmannen over de gehele wereld in alle mogelijke situaties was juist de insteek. Het Duitse merk staat nog altijd achter dit standpunt.

Pasvorm

Uhlsport heeft het Easy Entry System toegevoegd in de Uhlsport Tensiongreen Supergrip HN keepershandschoenen. De handschoen bevat elastisch materiaal dat je helpt om de handschoenen gemakkelijker aan te kunnen trekken. Aan de binnenkant van de pols zijn witte siliconen te vinden, waardoor je hand op één plek blijft en niet verschuift.

Kenmerken

Kenmerkend aan de Uhlsport Tensiongreen Supergrip HN handschoenen is dat deze is uitgerust met Supergrip latex, waardoor het vangen van de bal een fluitje van een cent is. De Semi Negative Cut zorgt voor een uitstekende comfort. De naden zitten aan de binnenkant en de Supergrip HN glove sluit nauw aan om de handen. Tot slot heeft Uhlsport de Shockzone technologie opgenomen in de handschoenen. Dit zorgt ervoor dat je de bal nóg harder kunt wegboksen.

Deze glove is gemaakt van ademend textiel. Dit zorgt voor nóg meer comfort. Hierdoor krijg je tevens minder snel zweethanden.

Bekende sluitposten

Hugo Lloris van Tottenham Hotspur gebruikt de nieuwste keepershandschoen van Uhlsport. Jean-François Gillet (Standard Luik), Anthony Lopes (Olympique Lyon), Robert Zwinkels (ADO Den Haag) en Lars Unnderstall (VVV-Venlo) staan ook onder de lat met voetbalhandschoenen van het Duitse merk.

Uhlsport keepershandschoenen

Bestel HIER de Uhlsport Tensiongreen HN keepershandschoenen

Bekijk HIER al onze Uhlsport-keepershandschoenen

Bekijk ons YouTube kanaal HIER

Back to list

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.