Keepershandschoenen

Uhlsport Supergrip keepershandschoenen

uhlsport.tensiongreen.supergrip.hn.keepershandschoenen.

Uhlsport Supergrip keepershandschoenen

Bestel de Uhlsport Supergrip keepershandschoenen HIER

Uhlsport Supergrip handschoenen, het succes van Uhlport begint in de jaren ’70 en is sindsdien niet gestopt met het ontwikkelen van nóg betere gloves. Op dit moment heeft het Duitse merk één van de beste voetbalhandschoenen die ooit zijn gemaakt. Ben je op zoek naar de beste voetbal handschoenen van Uhlsport? Dan moet je zonder twijfel voor Supergrip keepershandschoenen van het merk gaan. Kjell Scherpen, keeper van Ajax speelt ook al jaren met dit model.

Supergrip

De Supergrip handschoenen van Uhlsport staan wereldwijd bekend als de handschoen met de allerbeste foamlaag. Zo zijn er kleine puntjes op de foamlaag van Supergrip handschoenen verwerkt. Als je vervolgens een bal wilt vangen blijft de bal plakken. Let wel op dat dit enkel bij droog weer geldt. Bij regenachtig weer raden we speciale Uhlsport Aqua keepershandschoenen aan. Ook hier zijn stipjes in verwerkt. Als je alleen de beste voetbalhandschoenen wil tijdens alle weersomstandigheden kun je het beste beide gloves aanschaffen.

Kenmerken

Zoals gezegd blijft de bal bij droog weer plakken aan de Uhlsport Supergrip handschoen. Ook heb je de beschikking over een perfecte vingerstabilisatie tijdens het keepen en dankzij de schockzone kun je de bal harder wegboksen dan normaal. Tot slot is de handschoen uitgerust met zeer licht materiaal en ademend textiel, zodat je niet zo snel last van zweethanden krijgt tijdens trainingen en wedstrijden.

Bekende keepers

Hugo Lloris, de doelman van Tottenham Hotspur, staat met veel plezier onder de lat met de nieuwste Uhlsport Supergrip handschoenen. Hij is niet de enige: Jean-François Gillet (Standard Luik), Anthony Lopes (Olympique Lyon), Robert Zwinkels (ADO Den Haag) en Lars Unnderstall (PSV) gebruiken ook Supergrip-voetbalhandschoenen van het populaire keepersmerk Uhlsport.

Pasvorm

De pasvorm van alle Uhlsport Supergrip handschoenen is fantastisch. Zo is er ‘Easy Entry System’ aan de glove toegevoegd: een stuk elastisch materiaal dat helpt om gemakkelijker in de handschoen te komen. Daarnaast kun je met de bandage zelf bepalen hoe strak de glove om je handen moet zitten. Mocht je je twijfels hebben over de pasvorm van deze keepershandschoenen, kom dan vooral langs in onze winkel! Hier zul je geholpen worden door onze medewerkers die zelf ook iedere week onder de lat staan. Daarnaast is het verstandig om in het echt te voelen hoe de handschoen zit en of je de goede maat te pakken hebt, we gooien even een balletje over zodat je ook meteen weet wat je van de grip en het balgevoel kunt verwachten. Maar online bestellen kan natuurlijk ook op KeepersTalent.nl!

Uhlsport Absolutgrip

De Absoluut foamlaag van Uhlsport is van iets mindere kwaliteit dan de Supergrip (zie video hierboven), maar wel een stuk goedkoper. De Supergrip keepershandschoenen beginnen allemaal vanaf 120euro. De Uhlsport Absolutgrip voor junioren is al verkrijgbaar voor 49,50. Bij de supergrip zitten er allemaal ‘plak-spikkeltjes’ op de handschoenen voor extra grip, de Absolute grip heeft dat weer niet. Ook is de afwerking van de Supergrip keepershandschoenen net iets beter.

Bestel HIER Uhlsport Supergrip keepershandschoenen

Bekijk HIER ons YouTube kanaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *