Keepershandschoenen

Uhlsport Supergrip HN Keepershandschoenen

supergrip.hn.keepershandschoenen.

Uhlsport Supergrip HN Keepershandschoenen

In de allernieuwste blog van KeepersTalent.nl gaan we je informeren over de nieuwste collectie in het Uhlsport Assortiment: De Uhlsport Supergrip HN Keepershandschoenen. Bestel nu al je voetbalhandschoenen bij KeepersTalent.nl en geniet altijd van 10% korting op de adviesprijs!

Uiterlijk

Deze nieuwste gloves van het Duitse keepersmerk Uhlsport hebben met de kleuren geel en oranje een opvallende uitstraling. In de vingers zie je aan de buitenkant strakke lijnen door de handschoen heen, die zorgen voor cool een 3D-effect. Ook zie je daar de verschillende kleuren oranje terugkomen. Rond de knokkels zie je een scheiding met gaatjes met luchtgaten die de vingers en de handpalm scheiden. Op het midden van de achterkant vind je het Uhlsport logo waarvan een soort radioactief-achtig logo is gemaakt door de lichte elementen die eromheen stralen. Op de binnenkant zie je een uniek patroon, met de zwarte spikkeltjes op het gele latex. De sluiting om de pols is ook weer in dezelfde kleuren geel en oranje.

Pasvorm

De ”HN” in de handschoen staat voor half negative, dat is de manier waarop de voetbalhandschoen is gestikt. Doordat de vingers half gestikt zijn, bieden de vingers een groter oppervlakte. Hierdoor heb je ook meer grip en heb je een strakkere pasvorm. De latex van de handschoen beschikt over een supergrip, waardoor de bal blijft kleven als het ware. Deze handschoen beschikt niet over fingersave, hierdoor geniet je van optimale bewegingsvrijheid. Dit is de goedkoopste Uhlsport Supergrip Dynamic Impulse die er verkrijgbaar is. De Finger Surround en de platte vinger variant zijn een stuk prijziger.

Specificaties

Op de achterkant bevind zich de shockzone, waardoor je de bal gemakkelijk weg kan boxen. De achterkant is gemaakt van een materiaal mix van latex en neopreen voor de beste flexibiliteit en draagcomfort. Een semi-elastische polsband van 100% latex met gemakkelijke toegang heeft ook een naamveld waarop je je keepershandschoenen eventueel kan personaliseren met bedrukkingen. Deze handschoen is beschikbaar in de maten: 7 t/m 11. Tussenmaten zijn ook aan de orde.

Materiaal: 75% latex – 7% polyester – 7% nylon – 7% siliconen – 4% PU

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *