Keepershandschoenen

Uhlsport Soft Rolvinger 2019 Keepershandschoenen

uhlsport-soft-rolfinger-2019-keepershandschoenen

Uhlsport Soft Rolvinger 2019 Keepershandschoenen

In deze blog van KeepersTalent.nl gaan we je van alles vertellen over de Uhlsport Soft Rolvinger 2019 keepershandschoenen. Dit is sinds februari de beste keepershandschoen voor de jeugd. In plaats van de adviesprijs van 35 euro betaal je bij KeepersTalent.nl slechts 31,50! Beschikbaar in de maten 5/8.

Uiterlijk

De nieuwste Uhlsport Soft Rolvinger keepershandschoenen hebben een opvallend geel/blauwe buitenkant. Volgens ons is dit de beste keepershandschoen waar een jeugdkeeper naar kan zoeken voor deze prijs-kwaliteitsverhouding. Bij de vingers zie je een ribbelig design in verschillende vormen. Verder lopen over heel de handschoen gele lijnen, waar ook het Uhlsport logo in uitkomt, de naam van het Duitse merk. Verder heeft de handschoen een witte foamlaag aan de binnenkant. Onderaan in het midden staat ”softground”, wat ook verwijst naar de naam van de handschoen. Deze is de meest gekochte junior latex laag over heel de wereld.

Pasvorm

De pasvorm van deze glove is top, hij is vooral geschikt voor mensen die moeite hebben om over het algemeen makkelijk in een handschoen te komen. De rolvinger is over het algemeen een brede handschoen met een vrij elastische polsband. Toch zorgt de rolvinger toch ook voor een strakke pasvorm als je er eenmaal in zit. Voor kids die vaak twijfelen om een te kleine handschoen te kopen is dit de deze brede handschoen de beste keus voor jongeren.

Specificaties

Er is geen fingersave aanwezig bij deze Uhlsport Soft Rolvinger keepershandschoenen, waardoor je optimale bewegingsvrijheid hebt. Deze glove heeft een groot vangoppervlak waardoor je meer kans hebt om de bal te vangen! Het verwerkte textiel zorgt voor meer comfort tijdens wedstrijden en trainingen. De voetbalhandschoen is beschikbaar in hele en halve maten. Voor deze relatief lage prijs kan je eigenlijk niet miskopen!

Shop HIER de handschoenen

Bekijk HIER alle Uhlsport keepershandschoenen van KeepersTalent

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *