Keepershandschoenen

Uhlsport keepershandschoenen 2020

Uhlsport is een van de langst-bestaande keepersmerken van de merken die momenteel op de markt actief zijn. Het is dan ook wereldwijd een van de grootste en bekendste keepersmerken. Wereldberoemde keepers als Hugo Lloris spelen al jarenlang met de topmodellen van Uhlsport. In deze blog lees je meer over de keepershandschoenen van Uhlsport in 2020.

Verschillende modellen

Ieder jaar zijn er bij Uhlsport dezelfde modellen beschikbaar, alleen steeds in een andere kleur. De collecties bestaan altijd uit 3 verschillende pasvormen; Reflex, Half-Negative en Fingersurround. Reflex is een geheel nieuwe cut die door Uhlsport zelf is gemaakt. Deze zit erg strak en geeft je het ultieme balgevoel. Half-Negative is een handschoen waarbij de naden naar binnen zijn gestikt. Fingersurround is hetzelfde als Rolvinger en hierbij zit de foamlaag dus om je vingers heen gerold. Ook dat zit erg strak. Naast deze modellen brengt Uhlsport ook altijd wat handschoenen uit die eigenlijk buiten de nieuwe lijn vallen. Dit zijn meestal goedkopere handschoenen of keepershandschoenen voor kinderen. In het najaar 2020 komt er een mooie, nieuwe gele lijn van Uhlsport op de markt. Uiteraard is deze ook verkrijgbaar bij ons.

Verschillende prijsklassen

Bij Uhlsport is het erg duidelijk waar het verschil in prijs in zit. Dat heeft namelijk alles te maken met in hoeverre de foamlaag ontwikkeld is. Je hebt standaard 3 verschillende foamlagen; Softground, absolutgrip en supergrip. Softground is het goedkoopste model, de foamlaag is redelijk dun en heeft ten opzichte van de andere twee foamlagen een mindere grip. Desondanks is deze grip al meer dan prima. De volgende laag is Absolutgrip, dit is de middenklasse van Uhlsport. Een uitstekende grip bij zowel nat als droog weer. Kjell Scherpen (keeper Ajax) keept altijd met Absolutgrip keepershandschoenen. De beste laag van Uhlsport heet Supergrip, het woord zegt het al. Deze handschoenen hebben een fantastische grip en dat hebben ze te danken aan de zwarte spikkels op de foamlaag. Dat is dan ook het enige verschil tussen Supergrip en Absolutgrip. De extra zwarte spikkels zorgen ervoor dat de bal letterlijk blijft plakken aan je handschoen.

Ook brengt Uhlsport weleens een Aqua-model of een kunstgras-model uit. Die staan buiten de prijsklassen van de bovengenoemde foamlagen en hebben een eigen prijs op basis van de kwaliteit van de keepershandschoen.

Klik hier om al onze Uhlsport Keepershandschoenen te bekijken.

Related Posts