Keepershandschoenen

Uhlsport Dynamic Impulse keepershandschoenen

Uhlsport.Dynamic.Impulse

Uhlsport Dynamic Impulse keepershandschoenen

Lees hier alles over de nieuwste collectie van Uhlsport genaamd: ‘Dynamic Impulse’. De collectie die vanaf 2020 op de markt is gekomen, is uiteraard weer te bestellen bij KeepersTalent.nl. Wij vertellen alles over de nieuwe technieken en ontwerpen van dit Duitse Keepersmerk. Klik hier om de Uhlsport Dynamic Impulse keepershandschoenen collectie te bekijken en bestellen. Wij gaan het in deze blog over drie paar keepershandschoenen hebben.

Technieken

De technieken van deze handschoenen zijn weer supergoed. Op KeepersTalent staan drie verschillende Dynamic Impulse handschoenen die allemaal andere technieken hebben. De eerste die we er uit pakken is de Uhlsport Dynamic Impulse Absolutgrip HN Keepershandschoen. Deze handschoen is uitgerust met de Absolutgrip foamlaag. Wat niet de beste foamlaag van Uhlsport is maar zeker prijs-technisch de beste foamlaag is. Ook is deze glove in zijn prijscategorie een van de besten. Ook is hij negatief gestikt wat inhoud dat de naden naar binnen zijn gestikt. Tot slot heeft deze handschoen geen fingersave wat er voor zorgt dat je een optimale bewegingsvrijheid hebt.

De tweede handschoen is de Uhlsport Dynamic Impulse Soft Flex Frame Keepershandschoen. Deze glove is ook negatief gestikt. Maar in verschil met de vorige heeft deze wel vingerbescherming om blessures te voorkomen. Dit is meer voor de wat jongeren keepers. De derde handschoen van de nieuwe lijn van Uhlsport is de Uhlsport Dynamic Impulse Supergrip HN Keepershandschoen. Wat ook meteen de duurste van de drie is. Maar dat komt door de Supergrip foamlaag die de handschoen heeft. Dit is de beste foamlaag die Uhlsport te bieden heeft. Er is geen fingersave aanwezig in de handschoen. Dat is zodat je je comfortabel in de glove voelt en je een fijne bewegingsvrijheid kan ervaren. Het is daar in tegen wel de goedkoopste Supergrip Dynamic Impulse die verkrijgbaar is. Er zijn er nog twee de Finger Surround en de platte vinger variant maar die zijn allebei duurder dan deze variant.

Ontwerpen

Er zijn verschillende ontwerpen van de nieuwe Uhlsport lijn. Je hebt de Supergrip varianten. Al deze varianten hebben de zwarte spikkels op de binnenkant zitten net als de handschoen op de foto hierboven. Er zijn in totaal vier Supergrip soorten van deze lijn. Dat zijn de Dynamic Impulse Supergrip Reflex, Dynamic Impulse Supergrip Finger Surround, Dynamic Impulse Supergrip HN en de Dynamic Impulse Supergrip. Buiten deze vier blijven er nog drie soorten over. De eerste daarvan is de Dynamic Impulse Absolutgrip HN. De tweede is de Dynamic Impulse Supersoft HN en de laatste is de Dynamic Impulse Soft Flex Frame. De twee laatst genoemde zijn kindermodellen.

Bestel HIER de Uhlsport Dynamic Impulse keepershandschoenen

Bekijk HIER ons YouTube kanaal

Back to list

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.