Keepershandschoenen

Uhlsport Dynamic Flex Keepershandschoenen

Uhlsport Dynamic Impulse Soft Flex Frame Keepershandschoenen

Uhlsport Dynamic Impulse Keepershandschoenen

Vandaag gaan we je alles vertellen over de allernieuwste Uhlsport Dynamic Flex Keepershandschoenen. De beste junior handschoen uit het assortiment van Uhlsport. Bij KeepersTalent.nl geniet je altijd van 10% korting op de advies prijs, voor deze voetbalhandschoen betaal je 31,50 euro in plaats van 35 euro!

Uhlsport Dynamic Impulse Soft Flex Frame Keepershandschoenen

Uhlsport Dynamic Impulse Soft Flex Frame Keepershandschoenen

Uiterlijk

De Uhlsport Dynamic Flex Keepershandschoenen heeft een aparte kleurcombinatie, geel en oranje. Hiermee val je zeker op onder de lat en tussen de palen! Op de vingers zie je doorlopende lijnen voor een mooi contrast. Aan de zijkant op de wijsvinger zie je in het geel het Duitse keepersmerk Uhlsport. Op de onderkant van de vingers vind je twee gele lijnen die de vingers en de knokkels scheiden. Bij de pink staat ”shockzone”, wat verwijst naar de achterkant van de Uhlsport Dynamic Flex keepershandschoen wat de klappen van de ballen absorbeert. Het logo van Uhlsport zie je op het midden van de voetbalhandschoen. Overal worden de felle kleuren gekruist. De profkeepers spelen in het voorjaar ook met de Uhlsport Dynamic Impulse.

Pasvorm

Het nieuwe flex frame systeem biedt bescherming tegen overbelasting van de vingers. Er zijn steunen bevestigd in de backhand en bieden bescherming terwijl ze een comfortabele constructie hebben voor een natuurlijke pasvorm behouden. Dit vermindert de kans op vingerblessures en is zeker aan te raden voor de onervaren doelman. De zachte latex hebben goede anti-slip eigenschappen en fatsoenlijke grip in alle weersomstandigheden. Terwijl de klassieke snit zorgt voor een groot pak oppervlakte. Een klassieke wrap around latex band met naamveld zorgt voor een goede en stevige pasvorm.

Specificaties

De mooie keepershandschoenen beschikken over een ademend lichaam, wat ervoor zorgt dat je handen niet snel gaan zweten. Deze voetbalhandschoen beschikt over fingersave, hierdoor verminder je de kans op blessures. Hierdoor heb je wel minder bewegingsvrijheid, maar omdat dit een junior handschoen is komt voorop dat het kind niet geblesseerd raakt. Deze mooie glove is beschikbaar in de maten 4 t/m 7, de tussenmaten 4,5, 5,5 en 6,5 zijn ook beschikbaar. Bestel nu de al je handschoenen op KeepersTalent.nl. Voor 23:59 besteld is de volgende dag al in huis. Bestel je voor 11:00 ‘s ochtends? Dan heb je ze dezelfde dag nog in huis! In het weekend bestellen, dan heb je het maandagavond in huis. Uiteraard kun je ook onze winkel bezoeken in Breda.

 

Uhlsport keepershandschoenen bedrukken

Voor een meerprijs van €5 kun je bij KeepersTalent.nl al jouw keepershandschoenen bedrukken. In ieder gewenste lettertype en kleur. Als je een bezoekje brengt in de winkel, kunnen wij dit ter plekke voor je regelen. Houd rekening dat we hier ongeveer 10 minuten mee bezig zijn. Klik hier om al onze Uhlsport keepershandschoenen te bekijken

Ben je helemaal fan van Uhlsport keepershandschoenen en wil je op de hoogte blijven van de laatste veranderingen. Check dan regelmatig de site: UhlsportKeepershandschoenen.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *