Keepershandschoenen

Uhlsport Absolutgrip keepershandschoenen

uhlsport.absolutgrip.hn.keepershandschoenen.zwart.

Uhlsport Absolutgrip keepershandschoenen

Bestel de Uhlsport Absolutgrip keepershandschoenen HIER

Ben je op zoek naar één van de beste keepershandschoenen ter wereld? Dan moet je in onze ogen voor de Absolutgrip voetbalhandschoenen van Uhlsport gaan. Deze gloves zijn na de Supergrip-modellen de beste handschoenen van het Duitse merk en helpen je om met nóg meer zelfvertrouwen onder de lat te staan.

Absolutgrip

Je kunt de nieuwe Uhlsport Absolutgrip handschoenen gebruiken tijdens alle weersomstandigheden en dat is natuurlijk ideaal. Zoals gezegd zijn Absolutgrip na Supergrip gloves de beste handschoenen van Uhlsport. Het enige verschil is dat handschoenen van Absolutgrip aanzienlijk goedkoper zijn dan de Supergrip-voetbalhandschoenen. Dit komt vooral doordat er geen plakkerige puntjes op de foamlaag zijn verwerkt. Verder zijn beide handschoenen vrijwel identiek aan elkaar.

Pasvorm

De pasvorm van alle Uhlsport Absolutgrip handschoenen is echt uitstekend: deze schitterende glove is gemaakt van zeer licht materiaal en ze hebben allemaal een strakke pasvorm, zodat je vingers niet gaan verschuiven. De sluitingen zijn gemaakt met een volledig elastische polsbandage met latex strap.

Kenmerken

De gepatenteerde Absolutgrip handpalm zorgt voor een uitstekende grip tijdens alle weersomstandigheden. Verder hebben alle Absolutgrip handschoenen van Uhlsport een uitstekende demping, zodat je een goede bescherming hebt tegen de harde schoten. Verder is de backhand gemaakt van flexibel latex materiaal en een ademend mesh materiaal. Hierdoor zweten je handen niet zo snel tijdens de training en/of wedstrijden. Tot slot is in de Absolutgrip-glove de inmiddels welbekende Shockzone technologie toegevoegd: hierdoor kun je de bal harder het veld in boksen.

Bekende Uhlsport doelmannen

Hugo Lloris (Tottenham Hotspur), Jean-François Gillet (Standard Luik) en Anthony Lopes (Olympique Lyon) staan met veel plezier onder de lat met de nieuwste Uhlsport Absolutgrip handschoenen. Eredivisie doelmannen zoals Robert Zwinkels van ADO Den Haag en Lars Unnderstall van PSV doen dat eveneens.

Bestel HIER Uhlsport Absolutgrip keepershandschoenen

uhlsport-keepershandschoenen-kopen

Uhlsport keepershandschoenen kopen

Supergrip Keepershandschoenen?

Bent u op zoek naar nog betere voetbalhandschoenen van Uhlsport? Dan moet u eens de supergrip lijn bekijken met de zwarte spikkels op de latex. Deze spikkeltjes zorgen ervoor, dat de bal blijft plakken aan de faam van de keepershandschoen. De zwarte spikkels zijn gemaakt van ‘plak’ dat telkens opnieuw wordt geactiveerd als je deze licht vochtig maakt. De kwaliteit ervan is ongekend. Vele topkeepers in heel Europa (en daar buiten) spelen al jaren met de supergrip keepershandschoenen van Uhlsport. Het fijne van dit model handschoenen is dat de levensduur heel lang is. Vaak zie je dat de dure keepershandschoenen snel kapot gaat. Maar dat is bij zowel de absolutgrip als de Supergrip keepershandschoenen niet het geval. Heb je na het lezen van deze blog nog vragen over de keepershandschoenen van dit Duitse merk? Bel ons dan even op of stuur een e-mail naar info@keeperstalent.nl. Wij helpen u altijd graag met al uw keepersvragen.

Robert.Swinkels.Uhlsport.handschoenen

proshots

Robert Zwinkels keept met Uhlsport Absolutgrip keepershandschoenen

Ondanks het feit dat de supergrip keepershandschoenen het beste/duurste zijn, kiezen steeds met profkeepers voor ‘absolutgrip keepershandschoenen’ Zo ook Robert Zwinkels. Wil jij weten welke keepershandschoenen het best geschikt zijn voor jou? Stap dan vrijblijvend onze keeperswinkel in Breda binnen. De mensen die daar werkaam zijn, helpen je graag.

Shop HIER Uhlsport keepershandschoenen

Bekijk HIER ons YouTube kanaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *