Keepershandschoenen

The One Glove BLAZE Keepershandschoenen

the.one.glove.keepershandschoenen.keeperstalent.nl

The One Glove BLAZE Keepershandschoenen

In deze blog van KeepersTalent.nl gaan we je van alles vertellen over de allernieuwste The One Glove BLAZE Keepershandschoenen. Een betaalbare glove voor uitstekende kwaliteit. Bij KeepersTalent.nl geniet je bovenop de 10% korting op de adviesprijs, nog eens een EXTRA 10% korting met de kortingscode: 101010.

Uiterlijk

Met dit nieuwste model geniet je niet alleen van geweldige kwaliteit, maar hij is ook nog eens leuk om aan te zien. Deze prachtige keepershandschoenen hebben een zwart/oranje buitenkant wat een donkere uitstraling geeft met een soort neontint door het felle oranje. Bij de vingers zie je verschillende vormen met aparte elementen. Op de duim heb je een beschermlaag omdat daar geen fingersave in zit. The One Glove BLAZE Keepershandschoenen cominbeert de flexibiliteit, demping en ontwerp in een geweldige handschoen. Midden op de handschoen en aan de linkerkant van de polsband vind je de tekst ”ONE” wat uiteraard refereert naar het merk The One Glove. Het is ook mogelijk je keepershandschoenen te bedrukken voor slechts 5 euro extra!

Pasvorm

In plaats van een traditionele latex ‘backhand’ (de bovenkant van de handschoen) is er gekozen voor het unieke Speck Mesh, dat heeft betere padding en is comfortabeler. Het wordt gecombineerd met slim geplaatste siliconen en latex elementen. Zo zorgen we ervoor dat de bescherming en demping optimaal blijven zonder comfort te verliezen. Verder beschikt deze handschoen over verwijderbare fingersave, wat je makkelijk kunt verwijderen door middel van klittenband op de achterkant van de handschoen. Wat je ook net zo makkelijk terug er in kan stoppen. De SLYR collectie modellen zijn uitgerust met X-Wrap Control. Dit systeem vouwt het foam om jouw duim en handpalm. Het zorgt dus voor extra groot vangoppervlak. Ook zorgt het voor een stevigere constructie zodat je bij elke bal optimaal kan vertrouwen op de grip en bescherming van jouw handschoenen.

Specificaties

De foam van de Blaze is onze kwalitatief hoogstaande contact latex. Onze contact latex wordt gebruikt door al onze profkeepers, o.a. in de Engelse Premier League. Het is een ongekend “plakkerige”  foam zowel bij droog als nat weer. Zorg er bij nat weer wel voor dat je de handschoen regelmatig droog maakt met een handdoek. Om jouw polsen te beschermen gebruiken wij onze Midsplit polsband. Het is een combinatie tussen het beste van 2 werelden: een traditionele latex polsband en een elastische polsband.

 

 

 

Verdere eigenschappen:

  • Negatieve naad
  • MidSplit polsband
  • 4mm professioneel oranje contact latex
  • Klassieke elastische ingang
  • Rubberen element op de polsband voor het makkelijk verstellen en vastmaken
  • “Punch” zone met geïntegreerde “flexi-cuts” voor extra bewegingsvrijheid
Back to list

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.