Keepershandschoenen

The One Glove EJ1 Keepershandschoenen

the.one.glove.slyr.ej1.keepershandschoenen.

The One Glove EJ1 Keepershandschoenen

Bestel nu altijd de meest exclusieve handschoenen op KeepersTalent.nl. Samen met een aantal andere gloves vormt deze handschoen de nieuwste collectie van The One Glove, het ”SLYR” assortiment. KeepersTalent.nl geniet je bovenop de 10% korting op de adviesprijs, nog eens een EXTRA 10% korting met de kortingscode: 101010. The One Glove EJ1 Keepershandschoenen zijn beschikbaar in de maten 3 t/m 11.

Uiterlijk

Met The One Glove EJ1 Keepershandschoenen voel je je niet alleen vertrouwd, maar zie je er ook nog eens onwijs stoer uit onder de lat. Met de donkere kleuren van deze handschoenen wordt een ijzige uitstraling gecreëerd, waardoor aanvallers niet eens meer durven te scoren! Rond de knokkels vind je rode kristalachtige elementen, die doorlopen op de vingers. Midden op de handschoen zie je het woord ”ONE’, wat uiteraard verwijst naar het merk The One Glove. De SLYR EJ1 combineert de allerbeste elementen in flexibiliteit, padding (demping) en ontwerp. Een kwalitatief hoogstaande keepershandschoen.

 

Pasvorm

In plaats van een traditionele latex ‘backhand’ (de bovenkant van de handschoen) is er gekozen voor het unieke Speck Mesh, dat heeft betere padding en is comfortabeler. Het wordt gecombineerd met slimgeplaatste siliconen en latex elementen. Zo zorgen we ervoor dat de bescherming en demping optimaal blijven zonder comfort te verliezen. Ook heeft deze handschoen de mogelijkheid om gemakkelijk de fingersave te verwijderen door middel van klittenband. Wat je er ook net zo makkelijk weer terug in kan doen. Bij de duim zie je dat het foam er helemaal omheen zit, dat komt omdat er geen fingersave in de duim zit. Ook beschikt deze handschoen over een ”punchzone” waardoor je de schok van de bal minder voelt wanneer je de bal weg wilt boxen.

Specificaties

Om jouw polsen te beschermen gebruiken wij onze Midsplit polsband. Het is een combinatie tussen het beste van 2 werelden: een traditionele latex polsband en een elastische polsband. De foam van de EJ1 is onze kwalitatief hoogstaande contact latex. Onze contact latex wordt gebruikt door al onze profkeepers, o.a. in de Engelse Premier League. Het is een ongekend “plakkerige”  foam zowel bij droog als nat weer. Zorg er bij nat weer wel voor dat je de handschoen regelmatig droog maakt met een handdoek. Het verschil tussen deze handschoen en de Blaze is de manier waarop het gestikt is, de EJ1 heeft namelijk ”Cresco”, een hybride palm, wat een mix is tussen flat palm en een roll finger.

Verdere eigenschappen

  • 4mm professioneel zwart contact latex
  • Klassieke elastische ingang
  • Mede ontworpen door Leicester City keeper Eldin Jakupović
  • Rubberen element op de polsband voor het makkelijk verstellen en vastmaken

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *