Keepershandschoenen

Sells WA7 keepershandschoenen

Sells WA7 keepershandschoenen

Sells WA7 Pro Fusion XC Aqua Keepershandschoenen

De Sells WA7 keepershandschoenen zijn zoals de naam al zegt de zevende versie van de WA lijn van Sells. Deze handschoen bestaat uit de kleuren blauw en wit. Wat weer een goede keuze is vanwege de naam, want deze kleuren stralen water uit en dat is ook verwerkt in de naam. Deze handschoen heeft in de ranking op KeepersTalent vijf sterren bij droog weer en vijf sterren bij regenachtig weer. Het maakt dus niet uit of het droog is of regent voor de keepershandschoen. Waar we het deze blog over gaan hebben zijn de technologieën van de handschoen. Ook gaan we vertellen over het uiterlijk van de handschoen en welke keepers met Sells keepen.

Technologieën

De verschillende technieken die aanwezig zijn op de handschoen gaan we je hier vertellen. De eerste is dat deze handschoen een geweldige grip heeft bij regenachtige weersomstandigheden. Dat komt door de wet weather foamlaag die Sells heeft gezet op deze handschoenen. Ook is bij het kiezen van een Sells handschoen het fijn om te weten dat hij een halve maat kleiner valt dan Elite Sport. Dat zeggen wij zodat je een goede keuze maakt voor de Sells gloves en dat je niet een te grote of te kleine besteld. De beschikbare maten zijn de maten 7, 8, 8,5, 9, 9,5, 10, 10,5 en 11. Let bij je keuze voor deze handschoen wel op of ze op voorraad zijn bij KeepersTalent.

Dat kan je controleren als je op het product klikt en dan kan je het aan de rechterkant van de pagina zien. Er is in de voetbalhandschoen geen fingersave aanwezig. Wat er automatisch voor zorgt dat je meer bewegingsvrijheid hebt in de handschoen dan dat je dat hebt met een handschoen die wel fingersave heeft. Vaak keepen de meer ervaren keepers met gloves zonder vingerbescherming.

Uiterlijk Sells keepershandschoenen

Het uiterlijk van deze Sells WA7 Pro Fusion XC Aqua Keepershandschoen is mooi. Zoals we in het begin al vertelde heeft de glove een blauw met witte kleur. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende kleuren blauw die in elkaar overlopen. In het blauwe staan zwarte kruisjes en op de vingertoppen zijn witte vlekken toegevoegd. Zoals je ook kan zien op de foto. Op de band van de handschoen zitten allemaal ruitjes gepositioneerd en op die ruitjes staat Touch in zwarte letters geschreven.

Verschillende keepers met Sells keepershandschoenen

Er zijn verschillende keepers die met de Sells handschoenen hun trainingen en wedstrijden spelen. Een daarvan is Feyenoord keeper Kenneth Vermeer. Een andere is Asmir Begovic die nu speelt bij Bournemouth. Een andere Premier League keeper is Marcus Bettinelli van Fullham. Ook Karl Darlow en Ben Foster van Newcastle United en Watford spelen in de fijne keepershandschoenen van Sells. Een andere keeper die met de Sells handschoenen keept op de Nederlandse velden is David Jensen die bij FC Utrecht speelt.

Bestel HIER alle Sells keepershandschoenen

Bekijk HIER ons YouTube kanaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *