Keepershandschoenen

Sells WA4 Pro Touch Allround Keepershandschoenen

sells.wa4.keepershandschoenen.groen.wit.

Sells is terug met een gloednieuwe lijn. De WA (Walter Schuurman en Adam Sells) collectie is begin Mei 2019 op de Nederlandse markt gekomen en de eerste reacties zijn lovend enthousiast. Wij van KeepersTalent gaan alle nieuwe keepershandschoenen testen en beoordelen en schrijven een eerlijke review voor jou. Zodat jij uiteindelijk een goede keuze kunt maken met het kopen van je nieuwe voetbalhandschoenen. Hieronder onze review over de Sells WA4 Pro Touch Allround Keepershandschoenen.

Sells.WA4.Pro.Touch.Allround

De pasvorm

Het is heel belangrijk om te weten dat keepershandschoenen van Sells een halve tot een hele maat kleiner vallen dan bijvoorbeeld Elite Keepershandschoenen. Het strakste gedeelte van de Sells voetbalhandschoenen is het ‘entry gedeelte’. Het entry gedeelte is de plek waar je vingers als eerste in de handschoen gaan. Dit heeft Sells altijd vrij strak gemaakt om een strakke pasvorm te creëren. De Hybride pasvorm zorgt ervoor dat het gedeelte bij de nagel wat breder is, om beter contact te maken met de bal. Het is ook mogelijk om voor slechts €5 je eigen naam te laten bedrukken op de polsband.

De grip

Eerlijk is eerlijk. Kunstgras keepershandschoenen staan niet bekend om het feit dat ze de beste grip hebben. Keepershandschoenen die goed bestemd zijn voor kunstgrasvelden, hebben een stevige foamlaag zodat de latex niet zo snel gaat scheuren. Het nadeel van een harde foamlaag is dat de grip iets minder goed is. Ook zijn de handschoenen redelijk glad bij nat weer. Het is belangrijk om bij nat weer veel in je keepershandschoenen te spugen om grip te behouden.

Levensduur

Op dit punt scoort de Sells WA4 Pro Touch Allround Keepershandschoenen een 10*. De hardgroen foamlaag kan absoluut tegen een stootje en gaat niet snel kapot. Nog een tip. Maak de handschoenen licht vochtig. Als je dit doet zul je merken dat de keepershandschoen nog langer mee gaat. Keepershandschoenen die droog zijn scheuren sneller. Ook gaan handschoenen sneller kapot als je op kunstgras keept. Keepershandschoenen gaan niet kapot door het stoppen van ballen, maar door het afzetten op de grond en slecht onderhoud.

Conclusie:

Voor de jeugdkeepers een fantastische model om wedstrijden en trainingen mee te keepen. Junior keepers hebben nog weinig ervaring met handschoenen. Ook zetten beginnende keepers vaak met platte hand af op het kunstgrasveld waardoor er snel gaten in de handschoen komen. Met de Sells WA4 Pro Touch Allround Keepershandschoenen kom je daar 9 van de 10 keer wel mee weg. Voor de volwassen keeper is dit een ideaal handschoentje om mee te trainen. Op de trainingen krijg je vaak veel ballen op je afgevuurd, waardoor de handschoenen vaak aan de bak moeten. Met dit model kan je gemakkelijk 60 tot 100 trainingen afleggen voordat ze versleten zijn.

Ben je als senior keeper op zoek naar een Sells keepershandschoen met meer grip. Kijk dan eens naar de ->

Sells WA8 Pro Touch Storm Keepershandschoenen

Sells.WA8.Pro.Touch.Keepershandschoenen

Wil je de nieuwe sells keepershandschoenen zelf komen testen. Kom dan snel een keer langs naar onze keeperswinkel in Breda. Online bestellen kan natuurlijk ook bij de nummer 1 keepersspecialist van Nederland. Voor 23:59u besteld, is de volgende werkdag al in huis. Bestel je voor 11:00 s’ochtends, dan heb je ze s’avonds al in huis. Niet tevreden over uw aankoop. Retourneren is binnen 14 dagen altijd gratis bij KeepersTalent.

Shop HIER al je Sells handschoenen

Bekijk HIER ons YouTube kanaal

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *