Keepershandschoenen

Sells keepershandschoenen kopen

sells-keepershandschoenen-kopen

Sells keepershandschoenen kopen

Ben je op zoek naar nieuwe gloves van Sells? Dan ben je bij KeepersTalent.nl aan het juiste keepersadres. Lees in deze blog alles over keepershandschoenen van het bekende en tevens vertrouwde merk dat zich alleen op doelmannen richt. Sells is al tientallen jaren in begrip in Nederland.

Over Sells Goalkeeper-gloves

Zoals gezegd is Sells een label dat zich enkel op keepers focust. Een pluspunt daarin is dat je bij Sells keepershandschoenen kopen zeker weet dat alle beste en nieuwste technologieën in de handschoen is verwerkt. De oprichter is, de naam zegt het al, Adam Sells. Het Britse merk is inmiddels zo populair dat ook bekende sluitposten onder de lat staan met de beste en nieuwste gloves van Sells. Hierover later in deze blog meer.

Sells Guard

Als doelman heb je ongetwijfeld gehoord van fingersave. Dit betekent letterlijk bescherming van de vingers en is raadzaam bij jonge en beginnende keepers. De stokjes achter de vingers zorgen ervoor dat je vingers niet achterover kunnen klappen bij een hard schot van de tegenstander. Hierdoor wordt de kans op blessures aanzienlijk verkleind. Bij Sells keepershandschoenen kopen heb je ook de mogelijkheid om te kiezen uit voetbal handschoenen met fingersave. De benaming is echter anders. Sells noemt het namelijk ‘guard’. Altijd handig om te weten bij de aanschaf van nieuwe gloves van het Britse merk. De ‘Guard’ van het merk Sells is ontzettend buigbaar. Je bent goed beschermd tegen vingerblessures en toch kun je je vingers gemakkelijk bewegen. De vingersafe bij andere merken is over het algemeen wat stugger.

Bekende Sells sluitposten en ballenvangers

Sells keepershandschoenen kopen doe je dus bij KeepersTalent. Ook bekende doelmannen staan onder de lat met de nieuwste voetbalhandschoenen van het label. Denk aan keepers uit de Premier League zoals Karl Darlow (Newcastle United), Ben Foster (Watford), Nick Pope (Burnley), John Ruddy (Wolverhampton Wanderers) en Julian Speroni (Crystal Palace). Tot slot staan ook gebruiken ook Eredivisie goalies handschoenen van het merk. David Jensen (FC Utrecht) en Kenneth Vermeer (Feyenoord) staan met veel plezier onder de lat met de nieuwste keepershandschoenen van Sells. Over de twee laatstgenoemde doelmannen lees je later in deze blog meer.

Kenneth.Vermeer.sells

Pro.Shots.Kenneth.Vermeer

                                                                     Kenneth Vermeer

Kenneth Vermeer is op 10 januari 1986 geboren in Amsterdam en maakte in 2014 een opvallende transfer: hij maakte de overstap van Ajax naar aartsrivaal Feyenoord. Hij mocht van de Amsterdamse club weg, omdat hij als tweede keeper op een dood spoor zat. Bovendien liep zijn contract nog maar één jaar door. Vermeer vertrouwt al jaren op de Engelse handschoenen van oprichter ‘Adam Sells’. Sells staat voor ‘dikke handschoenen’ en kwaliteit. Kenneth heeft het ook een tijdje met Adidas handschoenen geprobeerd, maar telkens zie je hem weer met zijn vertrouwde Sells handschoenen keepen. Het vangen van de bal gaat met de tophandschoenen ontzettend makkelijk. In april 2019 wordt de nieuwe lijn van Sells verwacht. Walter Schuurman heeft in samenwerking met Adam Sells betaalbare handschoenen ontwikkeld die over de beste grip beschikken. Ook zijn de handschoenen van Sells wat lager geprijsd dan voorheen. Alle onnodige dingen hebben ze achterwegen gelaten. Een voorbeeld is dat de handschoenen met verwijderbare fingersave, geen rits meer hebben maar klittenband. Dit heeft dezelfde werking en is veel gemakkelijker om te maken.

Sells WA lijn

De allernieuwste lijn van Sells gaan de WA 1 t/m WA8 keepershandschoenen heten. DE W in WA staat voor Walter Schuurman, hij was jarenlang het gezicht van het Israëlische merk Elite Sport, maar heeft toch besloten om met concurrent Sells een lijn betaalbare handschoenen te creëren. Dit doet hij samen met Adam Sells, waar de A ook voor staat in WA. Ze hebben hun kennis samengesmolten en zijn in een Hongaarse fabriek nieuw betaalbare handschoenen gaan maken. Ze hebben gekozen voor kwalitatief hoge materialen voor een relatief lage prijs. De mannen van Sells hebben de dure ritssluiting om je fingersave te verwijderen achterwege gelaten en gekozen voor een eenvoudig/simpele klittenband. Met misschien wel een handigere functie dan de rits. Ook hebben ze het ademende stuk op de achterkant van de handschoen verwijderd, dit zorgde er alleen maar voor dat de prijs hoger was en had geen verdere functie. Dit alles zorgt ervoor dat de nieuwe WA-collectie over de toonbank vliegt. Bekijk HIER de nieuwe collectie keepershandschoenen van Sells.

David Jensen

Zoals je eerder in deze blog hebt kunnen lezen staat ook David Jensen van FC Utrecht onder de lat met Sells keepershandschoenen. Hij is op 25 maart in het jaar 1992 geboren in het Deense Hillerød. In 2016 verliet de sluitpost FC Nordsjaelland voor een nieuw avontuur in de Eredivisie bij FC Utrecht. Hij tekende voor drie jaar, met een optie tot een extra jaar. Al op 13-jarige leeftijd speelde Jensen bij FC Nordsjælland. In het eerste elftal speelde hij 84 officiële duels. De keeper werd in het seizoen 2016-2017 opgeroepen voor het nationale elftal van Denemarken, omdat Kasper Schmeichel van Leicester City geblesseerd raakte. Hij heeft echter nog nooit speelminuten gemaakt in het A-elftal. Wel speelde Jensen in diverse jeugdelftallen van Denemarken.

Keeperswinkel in Breda

KeepersTalent beschikt over een fysieke winkel en daar kun je eveneens Sells keepershandschoenen kopen. Een voordeel is dat je de handschoenen eerst kunt bekijken en passen voordat je het koopt. Onze medewerkers zijn zelf ook keeper en helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Je kunt in de winkel terecht voor voetbal handschoenen van adidas, Aviata, Elite Sport, HO Soccer, Reusch, Sells, Stanno, The One Glove en Uhlsport. Ook keeperskleding en keepersaccessoires kun je hier kopen. De shop ligt in Breda aan de Verbeetenstraat op nummer 19 en is drie dagen per week geopend. Op woensdag van 13:30 uur tot 17:00 uur, op vrijdag van 17:00 uur tot 20:00 uur en op zaterdag van 11:00 uur tot 17:00 uur.

Bekijk HIER alle Sells keepershandschoenen van KeepersTalent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *