Keepershandschoenen

Review: Aviata Stretta Oro Maestro V7

aviata.zwart.goud.keepershandschoenen.

Aviata Stretta Oro Maestro V7

Negative cut van de Aviata Stretta

of te wel negatieve naad. Dit betekent dat de naad aan de binnenkant van je handschoen verwerkt zit. Doordat de foamlaag aan de binnenkant gestikt zit betekend het dat het vang-oppervlak groter is en dat de naad van de foamlaag minder belast word met het vangen of stoppen van de bal. Deze handschoen is uitgerust met een dubbele strap(bandage) die gekruist over de pols word aangetrokken. Dit geeft een goede stevigheid aan de pols en sluit de handschoen goed af. Met de Pro-flow Ultra Mesh Body is deze handschoen fijn om aan te hebben. Het zachte en ademende materiaal wat hiervoor gebruikt is zorgt voor een uitermate fijn en optimaal draagcomfort.

Grip

Met de 4mm German Magnetik Foam en de 4mm dikke demping heb je een geweldige grip bij droog weer. Met deze top foamlaag van Aviata is de grip van jouw handschoenen bovengemiddeld en maakt het vangen van een bal een stuk makkelijker. Bij nat weer behoud de handschoen ook zijn grip alleen raden wij aan een handdoekje mee de goal in te nemen om af en toe je foamlaag te ontdoen van overtollig water om zo de grip op zijn beste kwaliteit te houden.

Duurzaamheid

Met deze Aviata handschoen heb je een top wedstrijd/training handschoen in het bezit waar je maanden plezier van hebt. De foamlaag is ontwikkeld om een fantastische grip te hebben en langdurig mee te gaan. Bij het juist omgaan met de handschoen blijft de grip zelfs bij gebruiksslijtage top. Voor meer informatie over het onderhouden van je handschoenen klik hier.

Prijs/kwaliteit:

Met een strak design in de kleuren wit/goud/zwart, de beste materialen om het draagcomfort voor iedere keeper optimaal te maken en met een hoogwaardige Duitse foamlaag voor de aller beste grip binnen de Aviata collectie, is dit een handschoen die straks niet meer weg te denken is in de keeperswereld.

KeepersTalent.nl, de keepersspecialist van Nederland, beschikt over het grootste assortiment Aviata keepershandschoenen van heel Europa. Dit Amerikaanse merk wordt ieder jaar steeds populairder. Steeds meer en meer keepers zijn verliefd geworden op de mooie modellen van Aviata. Klik hier om de gehele collectie van Aviata online te shoppen.

Shop HIER al je Aviata keepershandschoenen

Bekijk HIER ons YouTube kanaal

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *