Keepershandschoenen

Reusch Pure Contact keepershandschoenen

reusch Pure contact

Reusch Pure Contact keepershandschoenen

Deze Reusch Pure Contact keepershandschoenen zijn een nieuw leven ingeblazen. Deze tweede versie van de glove is wederom verbeterd. Het is een van de lichtste en flexibelste handschoenen. De nieuwe Pure contact wordt gedragen door verschillende profkeepers zoals: Wojciech Szczesny van Juventus. Ook Inter Milan keeper Samir Handanovic en Hugo Lloris van Tottenham Hotspurs keepen met de glove.

Kenmerken

Deze Reusch Pure Contact keepershandschoenen zijn kenmerkend door de lichtheid en flexibiliteit van dit model. Dankzij de radicale materialen van de handschoen en de reductie laag op de achterhand en een laag op de palm van de hand. Zijn de handen van de doelman nog nooit dichter bij de bal geweest als met de Pure Contact handschoen van Reusch. De handschoen is een complete eendelige constructie. De handschoen heeft ook een FreeFlex backhand met een heel zuiver contact. De handschoen geeft het gevoel van een tweede huid. Deze glove heeft ook een van de zachtste schuimen in de palm zitten en daardoor gaat deze handschoen je op het veld goede resultaten geven op het gebied van grip en demping. Ook heeft de keepershandschoen een betrouwbare slijtvastheid bij gebruik op natuurlijk gras. Overige kenmerken van deze super handschoen zijn grip, behendigheid, lichtheid en ademend vermogen.

Design

In het design van de Reusch Pure Contact keepershandschoenen moeten we het doen zonder fingersave. Dat is voor de meer ervaren keepers die op deze manier meer bewegingsvrijheid hebben en dat als zeer prettig ervaren. Verder is het een neopreen handschoen wat inhoud dat de handschoen geen bandage heeft. Waardoor de handschoen een geheel is voor optimale flexibiliteit. Mocht je de handschoen nou willen kopen en twijfel je tussen twee maten kies dan voor de grootste maat, want het design valt kleiner dan een gemiddelde handschoen.

Materiaal

De handschoen bestaat uit 48% rubber, 37% Latex, 10% Polyester en 5% Polyamide de handschoen bestaat uit de kleuren geel en blauw.

Bedrukking

Wij bieden bedrukkingen aan op de handschoenen je kan voor slechts 5 euro je naam op de handschoenen laten bedrukken.

Shop HIER de handschoenen

Bekijk HIER alle Reusch keepershandschoenen van KeepersTalent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *