Keepershandschoenen

Reusch keepershandschoenen kopen

reusch-keepershandschoenen-kopen

Reusch keepershandschoenen kopen

Als je op zoek bent naar de nieuwste en tevens beste keepershandschoenen van Reusch, dan ben je bij KeepersTalent aan het juiste adres. Lees in deze nieuwe blog alles over het populaire merk, de technologieën die in de voetbal handschoenen zijn verwerkt en bekende Reusch sluitposten.

Over Reusch

Laten we beginnen met de historie van Reusch. Karl Reuscha maakte tussen 1934 en 1973 alle voetbalhandschoenen met de hand. In het laatste jaar ontmoette hij echter legende Sepp Maier, die vroeg of Reusch zijn keepershandschoenen wilde ontwerpen en produceren. Dat gebeurde. En precies met deze gloves won Maier het WK! Sindsdien wilden steeds meer sluitposten Reusch keepershandschoenen kopen en tegenwoordig behoort het zelfs tot één van de grootste keepersmerken ter wereld.

Technologieën en kenmerken

Bij Reusch keepershandschoenen kopen kies je in ieder geval voor zekerheid. De nieuwste en beste technologieën zijn in de nieuwe en duurdere modellen aanwezig. Zo is de buitenkant gemaakt van speciaal materiaal, waardoor je handen nog flexibeler zijn tijdens het keepen. Verder heb je de beschikking over een ORTHO-TEC systeem, door veel andere merken ook wel fingersave genoemd. Hierover later meer. De grip is overigens nóg beter dan een normale handschoenen vanwege de special surround cut. Dit betekent dat alle vingers op een andere manier in elkaar zijn gezet. De Neoprene wrist zorgt er tot slot voor dat je polsen worden beschermd én dat je handen geen kou vatten tijdens de winter.

Bekende Reusch keepers

Bij Reusch keepershandschoenen kopen weet je zeker dat je optimaal kunt presteren en dus het beste uit jezelf kunt halen tijdens de training en/of wedstrijd. Dan weten ook andere bekende doelmannen. Denk aan Samir Handanovic (Inter Milan), Julio Cesar (Benfica), Ralf Fährmann (Schalke 04) en Diego Lopez (Espanyol). Het boegbeeld is de doelman die in 2018 het WK van 2018 in Rusland won: Hugo Lloris (Tottenham Hotspur).

ORTHO-TEC (fingersave)

Zoals je eerder in deze blog hebt kunnen lezen beschikken veel Reusch handschoenen over het zogenaamde ORTHO-TEC systeem, ofwel fingersave. Dit betreft een bescherming achter de vingers, welke ervoor zorgen dat je vingers niet achterover zullen ‘klappen’ bij het vangen van de bal. De kans op een blessure wordt hierdoor aanzienlijk verkleind. Ideaal dus voor (jonge) keepers die net beginnen. Een nadeel aan ORTHO-TEC is dat je vingers minder buigzaam zijn, waardoor de bewegingsvrijheid minder wordt. Een bal klemmen wordt hierdoor moeilijk. Johan Cruijff zei echter ‘ieder voordeel heb ze nadeel’ en dat is ook hier het geval: je leert het vangen van de bal net iets beter met fingersave. In veel modellen zijn de stokjes achter de vingers verwerkt, zonder dat je deze weg kunt halen. Je kunt bij ons eveneens Reusch keepershandschoenen kopen met verwijderbare fingersave.

Prijsklassen

KeepersTalent verkoopt Reusch gloves in verschillende prijsklassen. In de goedkope modellen zijn weinig tot geen speciale technologieën toegevoegd. Dit is in onze ogen de perfecte handschoen voor trainingen. Hierdoor kun je zonder ‘hulp’ het beste uit jezelf halen. Voor wedstrijden kun je echter beter Reusch keepershandschoenen kopen waarin de nieuwste en beste technologieën zijn verwerkt. Je kunt daardoor de bal nét iets harder het veld in boksen of nét iets gemakkelijker vangen, waardoor je met meer vertrouwen tussen de palen kunt plaatsnemen als keeper zijnde.

Social media van KeepersTalent

Blijf op de hoogte van de nieuwste Reusch keepershandschoenen en volg KeepersTalent op Facebook en Instagram! Hier zullen zo nu en dan eveneens winacties en aanbiedingen te zien zijn. Wanneer je voetbalhandschoenen koopt in onze winkel zullen we je vragen of we een foto mogen maken met je nieuwe aanwinst(en). Dit doen we natuurlijk alleen maar met jouw toestemming (of die van je ouders). Vervolgens zullen we deze plaatsen op zowel Instagram als Facebook.

Hugo Lloris

Zoals je eerder in deze blog van KeepersTalent over Reusch keepershandschoenen kopen hebt kunnen lezen staan Hugo Lloris onder de lat handschoenen Reusch. Voorheen was Lloris jaren het gezegd van concurrent Uhlsport. De doelman is op 26 december in het jaar 1986 geboren in Nice, een stad in het zuiden van Frankrijk. De doelman speelde tussen 2005 en 2008 voor OGC Nice. Vervolgens maakte Lloris de overstap naar Olympique Lyon, waar hij tot 2012 het doel verdedigde. Sindsdien komt de goalie uit voor Tottenham Hotspur. In 2016 verlengde hij zijn contract tot medio 2022. In 2008 maakte Lloris overigens zijn debuut in het nationale elftal van Frankrijk, waarmee hij het WK van 2018 in Rusland won.

Ralf Fährmann

Ook Ralf Fährmann gebruikt de nieuwste keepershandschoenen van Reusch. Hij is op 27 september 1988 geboren in Karl-Marx-Stadt. De sluitpost stond in zijn jeugd tussen 1995 en 1998 onder de lat bij VfB Chemnitz, waarna hij vertrok naar Chemnitzer FC. Fährmann speelde daar in diverse jeugdelftallen tot 2003, toen Schalke 04 hem oppikte. Sindsdien komt de Duitser uit in het eerste elftal van de Duitse topclub. De keeper werd in 2007 nog verkocht aan Eintracht Frankfurt. Daar maakte hij echter indruk op Schalke 04 en werd dan ook teruggehaald. Sindsdien is Fährmann de vaste doelman van de club, waar hij in 2015 zijn contract verlengde tot medio 2020. De G3 modellen van Reusch hebben de beste grip bij droog weer. De A3 (aqua) keepershandschoenen hebben een waanzinnige grip als de velden en voetballen nat zijn.

Meer merken

Naast Reusch keepershandschoenen kopen kun je bij KeepersTalent voor meer merken voetbal handschoenen terecht. We verkopen gloves van adidas, Aviata, Elite, HO Soccer, Sells, Stanno, The One Glove en Uhlsport. Deze worden aangeboden in verschillende kleuren en prijsklassen. We raden je aan om twee paar handschoenen aan te schaffen. Allereerst zijn goedkope keepershandschoenen ideaal om te dragen op trainingen, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. De nieuwste technologieën ontbreken namelijk vaak in goedkopere modellen, waardoor je alles helemaal ‘zelf’ moet doen. De wat duurdere voetbalhandschoenen kun je het beste dragen tijdens wedstrijden en beschikken wel over deze technologieën. Hierdoor kun je optimaal presteren. Wil je meer lezen over Reusch keepershandschoenen. Ga dan snel naar ReuschKeepershandschoenen.nl

remko.pasveer.reusch.keepershandschoenen

proshots

Remko Pasveer keept al jaren met Reusch

De blonde doelman die al vele clubs in de Eredivisie achter zijn naam heeft staan. Is al jaren tevreden over het Duitse keepermerk Reusch (zie bovenstaande foto). Pasveer stond vorig seizoen als tweede keeper op de loonlijst bij PSV en maakte in de zomer van 2019 de overstap naar Vitesse. Daar moest hij het grootste gedeelte van het voetbalseizoen tevreden zijn met een plekje op de bank achter Eduardo. De laatste 2 maanden koos de Russische coach van Vitesse toch weer voor de oude en vertrouwde doelman Pasveer.

Waarom Reusch Keepershandschoenen kopen?
  1. Al jarenlang 1 van de best verkochte keepersmerken van de hele wereld.
  2. De junior Reusch keepershandschoenen van rond de €25 zijn de beste die er zijn. Klik hier.
  3. Stoere uitstraling. Reusch overtreft ieder jaar weer de stoutste verwachtingen door met prachtige designs op de markt te komen.
  4. De fingersave is de sterkste vingerbescherming die je kunt vinden.
  5. Sommige gloves zijn ook beschikbaar in maat 12. Maat 12 is voor keepers met extreem grote handen.
  6. Er is voor ieder wat wils. ook met een kleine portemonnee kun je bij Reusch terecht. Hoe duurder jouw Reusch voetbalhandschoenen zijn, hoe beter de grip is.

Bekijk HIER alle voetbal handschoenen van Reusch

Back to list

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.