Keepershandschoenen

Reusch Attrakt

Reusch.attrakt.sg.keepershandschoenen

Reusch Attrakt

Het Duitse keepersmerk ‘Reusch’ waar vele topkeepers (onder andere Lloris en Szczesny mee keepen) komt begin 2020 met de nieuwe lijn genaamd ‘Attrakt’. De zwarte keepershandschoenen met oranje en blauwe elementen erin zien er weer fantastisch uit. Helaas kunnen we nog geen foto’s laten zien.

Reusch Attrakt

Reusch Attrakt

De nieuwe voetbalhandschoenen van Reusch zijn nog lichter dan vorig jaar. Ieder jaar worden handschoenen duurder en duurder behalve bij Reusch. Vorig jaar was het duurste paar €200 en dit jaar hebben zij de prijs verlaagd naar €170. Waarom zijn de Reusch keepershandschoenen goedkoper geworden? Dit komt omdat de Ortho-Tec (een ander woord voor fingersave) goedkoper is geworden. Fingersave is een ander woord voor vingerbescherming en is gemaakt om vingerblessures te voorkomen. De  Reusch G3 keepershandshoenen beschikken over de meeste grip.

Pure Contact 3

In 2020 komt de Reusch Pure Contact 3 op de markt. Op de backhand van de modellen staat heel groot ‘Pure Contact’ geschreven en de keepershandschoenen zijn super licht en flexibel. De Pure Contact voetbalhandschoenen zijn gemaakt voor de keepers die weten hoe ze een bal moeten vangen. De handschoenen zijn zeer beweeglijk waardoor je reactietijd nog sneller is. Deze handschoen is goed bij alle weersomstandigheden en voelt aan als een tweede huid. De keepershandschoen is de lichtste keepershandschoen die door Reusch ooit gemaakt is. Verder is het een ademende handschoen die constant blijft ventileren.

Reusch Arrow

Dit is een handschoen met de kleuren wit en blauw en in het midden van de glove staat een grote groene pijl. Er zijn vier verschillende Arrow keepershandschoenen. De eerste is de Reusch Arrow G3. De handschoen heeft een zachte palm in de handschoen. De tweede keepershandschoen is de Reusch Arrow G3 World Keeper. Die heeft de kleuren wit en zwart en heeft ook een witte pijl in het midden van de handschoen. Ook een zachte palm in de glove ook heeft de handschoen een negative cut. De derde keepershandschoen is de Reusch Arrow S1. Dit is een Super Soft handschoen met een negative cut en wordt beschikbaar in de maten 7,5 tot 11. De vierde handschoen van de Reusch Arrow lijn is de Reusch Arrow S1 Junior. Deze is ook een Super Soft handschoen die beschikbaar wordt in de maten 3 tot en met 8.

Reusch.attrakt.sg.keepershandschoenenReusch Speedbump

De Speedbump is een exclusieve technologie. De latex laag is goed in een hoog kwaliteit palm foam en creëert een nog nooit eerder vertoonde 3d-latex technologie. Op de palm van de handschoen zitten blauwe bolletjes voor betere grip als je de bal vangt. De handschoen heeft een maximale grip in alle weersomstandigheden. Reusch komt met drie verschillende Speedbump varianten de eerste is de Reusch Attrakt Pro G3 Speedbump Evolution Ortho-Tec. De tweede is de Reusch Attrakt Pro G3 Speedbump Evolution. De derde is de Reusch Pure Contact 3 G3 Speedbump en alle drie de gloves hebben dus deze 3d blauwe bolletjes op de palm zitten.

 

Bestel HIER alle Reusch keepershandschoenen

Bekijk HIER ons YouTube kanaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *