Keeperskleding

Keepersbroek kopen

uhlsport.traningsbroek.zwart.

Keepersbroeken kopen online

Keepersbroek kopen, Als doelman heb je een keepersbroek nodig en dan ben je bij KeepersTalent aan het juiste adres. Wij bieden keepersbroeken met de juiste prijs-kwaliteitsverhouding aan. In deze blog lees je alles over de broeken die alleen worden gedragen door sluitposten. Tevens vertellen we je welke merken wij in ons assortiment hebben en welke drie soorten keepersbroeken er zijn.

Waarom een keepersbroek kopen?

Zonder een keepersbroek krijg je het zwaar te verduren onder de lat. Als doelman moet je namelijk vaak duiken. Daardoor bestaat de kans dat je je bezeerd en dus is het handig als je een keepersbroek aanschaft. De meeste broeken beschikken over bescherming bij de heupen en knieën, waardoor je niet geblesseerd raakt bij een val op de harde ondergrond of schaafwonden oploopt bij een sliding. Waardoor je zonder angst voor elke bal 100% kan gaan. Er zijn verschillende lengtes, voor verschillende weersomstandigheden.

Merken

Bij KeepersTalent verkopen we keepersbroeken van maar liefst drie verschillende merken. Ze hebben allemaal een eigen visie. Neem bijvoorbeeld keepersbroeken van MC David: deze zijn niet zichtbaar, maar draag je alleen onder je normale en dus zichtbare keepersbroek. Broeken van MC David zorgen voor continue bescherming aan de heupen en dijen. Je kunt een broek van dit merk aanschaffen als een normaal zichtbaar voetbalbroekje je voorkeur geniet. Ook hebben we keepersbroeken van Stanno en Uhlsport.

Soorten keepersbroeken

Je kunt bij KeepersTalent maar liefst drie soorten keepersbroeken kopen: korte, driekwart en lange broeken. De korte broek wordt in de meeste gevallen gedragen door professionele keepers tijdens wedstrijden. De kans is echter groot dat ze daaronder een MC David keepersbroek dragen. Driekwart broeken worden vooral gedragen tijdens warme trainingsdagen. Tot slot hebben we nog de bekende lange broek. Deze wordt meestal gedragen door amateur- en jeugdkeepers op zowel trainingen als wedstrijden, maar ook professionele keepers verschijnen hierin op trainingen. Natuurlijk kun je deze heerlijke broeken ook gewoon dragen in je vrije tijd! Klik hier voor de lange Masita Keepersbroek met een strakke pasvorm.

Onderkleding

Veel keepers trainen tegenwoordig met een korte keepersbroek, met daaronder een legging. Die legging noemen wij de Long Tights. Deze lange broek is ontzettend licht van gewicht en zorgt voor de nodige bescherming. Als je moet trainen op kunsgras en je hebt geen zin in schaafwonden, dan is de Long Tight hier de oplossing voor. Je kunt deze keepersbroek kopen bij KeepersTalent.

Polyester

Vrijwel alle broeken voor sluitposten worden gemaakt van 100% polyester. Dit doen de keepersmerken met een goede reden. Polyester is namelijk licht én sterk. Tevens is het ademend materiaal, zodat het zweet gemakkelijk kan worden afgevoerd. Bij een keepersbroek kopen raden we je dan ook aan om eerst goed te kijken waar de broek van is gemaakt, aangezien polyester de voorkeur geniet.

Technologieën

Net als bij keepershandschoenen zul je ook merken dat in veel keepersbroeken technologieën zijn verwerkt. Deze zorgen bijvoorbeeld voor verkoeling en ventilatie. Hierdoor krijg je geen zweetplekken op de broek omdat het transpiratievocht wordt afgevoerd, en daardoor blijft deze heerlijk comfortabel aanvoelen. Vanwege deze technologieën sta je met veel zelfvertrouwen onder de lat en kun je optimaal presteren. Een nieuwe keepersbroek kopen bij KeepersTalent is dus zeer nuttig, het helpt dus oprecht om je sportprestaties te verbeteren.

Bescherming en weersomstandigheden

Zoals we eerder in deze blog hebben vermeld biedt een keepersbroek ook bescherming. Zo krijg je niet zo snel schaafwonden of bijvoorbeeld blauwe blekken. Ook tijdens koude weersomstandigheden kan een keepersbroek kopen uitkomst bieden. Als doelman zijnde sta je namelijk vaak stil, vooral als je tegen een aanzienlijk mindere tegenstander speelt die niet zo snel bij jouw goal zal komen. Dankzij de keepersbroek blijf je lekker warm. Het tegenovergestelde is overigens ook mogelijk: korte keepersbroeken bij warm weer zorgen voor vochtafvoer, zoals we je eerder al hebben verteld. Hierdoor blijf je op temperatuur en kun je het beste uit jezelf halen, ondanks het warme weer. Bij een korte keepersbroek ben je ook flexibeler en beweeglijker en bovendien ziet een keeper met een korte broek er beter uit.

Tip!

Bekijk het waslabel in de keepersbroek om te zien hoe de broek gewassen moet worden om de kwaliteit te behouden. Let erop dat je polyester niet in de droger doet!

Hieronder zie je een filmpje van de best verkochte Keepersbroek van onze keeperswinkel. Klik hier om de Uhlsport standaard keepersbroek te bestellen. Nog meer lezen over keepersbroeken? Ga dan snel naar KeepersKledingKopen.nl

Bekijk HIER alle keepersbroeken van KeepersTalent

Heeft u nog vragen over keepersbroeken, keepershandschoenen of keeperskleding in het algemeen? Aarzel niet om onze live chat te gebruiken op de site. U kunt ons ook een mailtje of een appje sturen, we reageren altijd zo snel mogelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *