Keepershandschoenen

ONEkeeper keepershandschoenen kopen

onekeeper.keepershandschoenen.groen.wit.

ONEkeeper keepershandschoenen kopen

ONEkeeper keepershandschoenen kopen doe je natuurlijk bij KeepersTalent.nl. Lees in deze nieuwe blog alles over de historie, droom en identiteit van het Nederlandse keepersmerk, dat is opgericht in het jaar 2012.

Historie

OneKeeper is opgericht door Arjen de Vries. Hij had al geruime tijd het idee om een eigen keepershandschoenen merk op te richten. In 2012 kwam zijn droom werkelijkheid. Een jaar later kwam De Vries met de OneKeeper Pro Classic handschoenen op de markt. Veel professionele keepers hebben hem geholpen om de ideale handschoen te produceren. Bij ONEkeeper handschoenen kopen weet je zeker dat ze gemaakt zijn van de beste kwaliteit. De glove heeft tevens een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Na de Pro Classic kwam De Vries in 2015 met de Fusion lijn. In 2017 werden de C-Tec handschoenen gelanceerd. Tot slot werd de ONEkeeper Iconic lijn in het jaar 2018 gepresenteerd.

Droom

Het ultieme doel van OneKeeper is dat vele profkeepers onder de lat zullen staan met de handschoenen van het Nederlandse merk. Daarnaast wil De Vries het grootste keepersmerk van de Benelux worden en hoopt hij stiekem dat Jasper Cillessen van Valencia CF zal keepen met OneKeeper voetbalhandschoenen. Momenteel spelen veel professionele sluitposten met handschoenen van het label, maar ook veel amateur keepers willen steeds vaker ONEkeeper keepershandschoenen kopen.

Identiteit

Zoals je eerder in deze blog van KeepersTalent hebt kunnen lezen kun je sinds 2013 ONEkeeper keepershandschoenen kopen. “Toch is dat voor ONEkeeper nooit genoeg geweest”, is te lezen op de website van het keepersmerk. Het label hecht veel waarde aan service. De gloves worden dan ook verkocht via haar eigen website, keepersscholen en natuurlijk bij KeepersTalent. Hierdoor heeft ONEkeeper direct contact met de klant en zal zij of haar worden geholpen door een zogenoemde ONEkeeper expert. Door deze werkwijze kan de doelman het beste uit zichzelf halen en dus optimaal presteren geurende de training en/of wedstrijd.

Colorways

Je kunt bij KeepersTalent ONEkeeper keepershandschoenen kopen in diverse colorways. We beschikken over 2 paar oranje, grijze en gele voetbalhandschoenen. Daarnaast bieden we ook 3 paar blauwe en groene gloves aan. Verder hebben we maar liefst 10 paar rode keepershandschoenen van het Nederlandse merk in ons uitgebreide assortiment. De kleuren wit en zwart zijn het populairst. We verkopen dan ook 15 paar witte en 17 paar zwarte handschoenen. De foamlagen van alle voetbalhandschoenen kunnen drie kleuren zijn: zwart, wit of rood. Kortom: voor iedere doelman wat wils bij KeepersTalent!

Type keepershandschoenen

Bij nieuwe ONEkeeper keepershandschoenen kopen moet je kiezen uit verschillende type gloves. Zo zijn er aqua handschoenen, welke speciaal zijn gemaakt voor wedstrijden en trainingen gedurende regenachtige weersomstandigheden. Verder bieden we handschoenen met een dubbele band aan, evenals hybride voetbalhandschoenen. Speel je vaak op kunstgras? Ga dan voor kunstgras handschoenen. Als je een beginnende doelman bent raden we je aan om keepershandschoenen met fingersave te bestellen. Als je al enige ervaring hebt kun je beter gloves met verwijderbare of fingersave kopen. Tot slot verkoopt KeepersTalent negatieve, platte vinger en rolvinger keepershandschoenen.

Meer merken en beschikbare maten

Naast ONEkeeper keepershandschoenen kun je bij ons ook gloves van andere grote en betrouwbare merken kopen. We hebben handschoenen van adidas, Aviata, Elite Sport, HO Soccer, Reusch, Sells, Stanno, The One Glove én Uhlsport in ons uitgebreide assortiment. Deze zijn verkrijgbaar in de senior maten: 7, 7.5, 8, 8.5, 9, 9.5, 10, 10.5, 11 en 12. We bieden natuurlijk ook gloves in junior maten aan: 3, 4, 4.5, 5, 5.5, 6 en 7. Weet je niet zeker welke maat keepershandschoenen je moet kopen? Neem dan HIER een kijkje op de pagina: welke maat keepershandschoenen heb ik? Je kunt er ook voor kiezen om onze fysieke keeperswinkel aan de Verbeetenstraat op nummer 19 in Breda te bezoeken. Onze medewerkers zullen je dan helpen met het meten van jouw handen.

Koop HIER ONEkeeper keepershandschoenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *