Keepershandschoenen

ONEkeeper Fusion Keepershandschoenen

ONEkeeper Fusion Keepershandschoenen

onekeeper.classic.wet.n.dry.keepershandschoenen.

onekeeper.classic.wet.n.dry.keepershandschoenen.

ONEkeeper is een merk dat al een aardige tijd meedraait op de markt. Het merk wordt door meerdere professionele keepers gebruikt. Denk hierbij aan Sergio Padt bijvoorbeeld (keeper FC Groningen). Sergio Padt keept echter niet met de ONEkeeper Fusion Keepershandschoenen , maar met de ONEkeeper Pro Classic Aqua Keepershandschoenen.

In deze blog ga ik wat vertellen over de Fusion-lijn van het opkomende merk: ONEkeeper

 

bol.com | ONEkeeper Fusion Pupil Rood Keepershandschoenen - Maat 6

Tegenwoordig zie je steeds meer kunstgrasvelden in het amateurvoetbal. Kunstgras is ruw en kan er voor zorgen dat je handschoenen sneller slijten. De Fusion-lijn van ONEkeeper heeft hier een oplossing voor bedacht, waardoor de handschoenen redelijk slijtagebestendig zijn. Beginnende keepertjes beheersen vaak niet de juiste val-techniek, waardoor ze zichzelf opvangen met de handpalmen. We zien dan ook dat hier de meeste handschoenen slijten. ONEkeeper heeft hiervoor een extra laagje op de handpalm ontwikkeld, die wat steviger is dan de rest van de foamlaag. Hierdoor zul je minder snel slijtage zien op de handpalmen. De handschoenen die deze extra laag bevatten lopen tot maat 7.

onekeeper.robusto.kunstgras.groen.

Naast de junior keepershandschoenen voor kunstgras, heeft ONEkeeper ook aan de senioren gedacht. Voor de senioren hebben ze 1 model ontwikkeld voor kunstgras: ONEkeeper FUSION Robusto Kunstgras Keepershandschoenen. Deze bevat, net zoals de junior handschoenen, het extra laagje op de handpalmen. Naast dit extra laagje, is de rest van de foamlaag ook wat stugger en steviger dan andere foamlagen. Je levert hierdoor een klein beetje grip in, maar het zorgt er dus wel voor dat ze langer mee gaan. Ideaal dus voor de trainingen!

onekeeper..fusio.aqua.beide.kanten.blauw.

De overige Fusion Keepershandschoenen van ONEkeeper zijn niet specifiek voor kunstgras gemaakt. Dit zijn ‘normale’ handschoenen die voor alle omstandigheden bestemd zijn. Je hebt echter wel een Aqua-model: ONEkeeper FUSION Aqua Keepershandschoenen. Deze is qua pasvorm exact hetzelfde als de kunstgras-handschoen hierboven, maar heeft een zachtere foamlaag, waardoor deze meer grip behoudt bij natte weersomstandigheden. Klik hier om alle Aqua-keepershandschoenen van KeepersTalent.nl te bekijken.

 

Klik HIER om de gehele collectie van ONEkeeper te bekijken!