Keepershandschoenen

ONEkeeper 2020 keepershandschoenen

ONEkeeper is razend populair in het buitenland en begint in Nederland ook sterk op te komen. Steeds vaker zie je keepers spelen met de kenmerkende ‘N’ op de backhand. ONEkeeper heeft een uitgebreide collectie waardoor er voor iedere keeper eigenlijk wel een model tussen zit die goed bij hem/haar past. Het voordeel van ONEkeeper is dat de prijzen over het algemeen wat lager liggen dan bijvoorbeeld Elite Sport of Uhlsport.

ONEkeeper voor kinderen

Binnen deze uitgebreide collectie zitten er natuurlijk ook kindermodellen bij. Dit zijn de modellen die wij bij KeepersTalent zeker aanraden voor keepertjes van een jongere leeftijd. Wat het merk slim heeft gedaan, is een extra beschermingslaag op de handpalm. Dit is namelijk de plek waar alle handschoenen het snelste slijten. De foamlaag is natuurlijk van zacht materiaal, want hoe zachter de foamlaag is, hoe meer grip je hebt. Het extra beschermlaagje op de palm is daarentegen en stuk stroever, dit is namelijk ook het deel van je hand waar je het minste grip op nodig hebt. de foamlaag op de handpalmen gebruik je bij het vangen van de bal namelijk  alleen voor de demping. De pasvorm van de modellen is wat strakker, waardoor je een beter balgevoel krijgt.

Alle keepershandschoenen van ONEkeeper worden standaard geleverd zonder Fingersave. Het is mogelijk om deze er gratis bij te krijgen. Als je dit wil, kun je dit aangeven bij ‘eventuele opmerkingen’ als je een bestelling plaatst.

ONEkeeper voor volwassenen

Voor volwassenen is dit merk minstens net zo geschikt als voor kinderen. Een uitgebreide keuze uit voornamelijk strakke modellen. Wat ONEkeeper voor volwassenen zo goed maakt, is de dikke foamlaag. Deze gaat een stuk minder snel kapot dan een andere handschoen met een dunnere foamlaag. Je hebt zowel aqua-modellen als all weather-modellen. Er zijn ook best wel wat professionele keepers die hun wedstrijden spelen met dit merk. De grootste hiervan is ex-international Sergio Padt. Hij speelt zijn wedstrijden met het Aqua-model van ONEkeeper.

ONEkeeper algemeen

Om af te sluiten geef ik een korte conclusie over dit merk. Als je dit zo leest, kun je concluderen dat ONEkeeper over het algemeen keepershandschoenen produceert die langer meegaan dan andere keepershandschoenen. De levensduur is bij dit merk dus van hoog belang.

Klik hier om onze uitgebreide collectie van ONEkeeper te bekijken.

Related Posts