Keeperskleding

Nieuwe lange keepersbroek van Uhlsport

uhlsport.standaard.keepersbroek.zwart.

Nieuwe lange keepersbroek van Uhlsport

BESTEL de nieu

we lange keepersbroek van Uhlsport HIER

Uhlsport is terug met een geweldige keepersbroek! Deze mooie, nieuwe en tevens lange keepersbroek van het Duitse merk biedt bescherming voor de heupen en knieën, waardoor je nóg zelfverzekerder onder de lat staat tijdens de training en/of wedstrijd. Hieronder vertellen we je alles over deze geweldige broek voor keepers.

Uhlsport

Het inmiddels welbekende keepersmerk Uhlsport is opgericht met de bedoeling om een oplossing te bieden in alle mogelijke scenario’s voor alle doelmannen over de gehele wereld. Hierdoor kunnen zij het beste uit zichzelf halen. Het Duitse merk is nog altijd niet van deze visie afgeweken en blijft constant haar producten verbeteren.

Uhlsport keepersbroek kenmerken

Zoals eerder al is gezegd bevat de nieuwe lange keepersbroek bescherming bij zowel de knieën als de heupen. Een groot voordeel is dat er nu speciale elementen zijn toegevoegd, waardoor de broek flexibeler aanvoelt en de doelman zich nóg vrijer kan bewegen. Bij een ‘standaard keepersbroek’ is dit meestal niet het geval. Dit maakt deze nieuwe keepersbroek dan ook uniek. Op de rechterkuit prijkt het embleem van Uhlsport in het wit. Tot slot kun je de broek van boven strak aantrekken, waardoor de pasvorm in één woord fantastisch is.

Bekende sluitposten

Hugo Lloris van Tottenham Hotspur traint ook met de nieuwe keepersbroeken van UhlsportJean-François Gillet (Standard Luik), Anthony Lopes (Olympique Lyon), Robert Zwinkels (ADO Den Haag) en Lars Unnerstall (VVV-Venlo) trainen eveneens met deze broek die speciaal is ontwikkeld voor doelmannen.

Uhlsport lange keepersbroek kopen

KeepersTalent verkoopt verschillende soorten voetbal handschoenen. Denk aan keepershandschoenen met fingersave, keepershandschoenen zonder fingersavegoedkope keepershandschoenende beste keepershandschoenen en keepershandschoenen voor volwassenen. Maar ook keepershandschoenen voor kinderen,rolvinger keepershandschoenen, keepershandschoenen met platte vingersnegatieve keepershandschoenen, keepershandschoenen van Elite SportUhlsportAviataBOMStannoAdidas en Reusch.

Bekijk HIER al onze Uhlsport keepersbroeken

Bekijk HIER ons YouTube kanaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *