Uncategorized

Keeperswinkel in Nederland

keeperswinkel-in-nederland

Keeperswinkel in Nederland

Openingstijden:

Woensdag: 13:30-17:00
Vrijdag: 17:00-20:00
Zaterdag: 11:00-17:00

Keeperswinkel in Nederland, KeepersTalent is een keepersspeciaalzaak, gevestigd in Breda. In onze 82 vierkante meter keeperswinkel kan iedereen zijn of haar hart ophalen. Bij ons kunt u terecht voor keeperhandschoenen, keeperskleding, onderkleding, accessoires én voetballen. Wij luisteren zo goed mogelijk naar uw wensen en bieden u deskundig advies. Bij KeepersTalent slaagt u gegarandeerd!

Bij KeepersTalent hanteren wij dezelfde lage prijzen als op internet. U betaalt dus nooit teveel. Het voordeel van een bezoek brengen aan KeepersTalent is dat u nooit teveel betaalt. Zie je toch een product goedkoper staan op een andere website? Laat het ons dan weten. Wij passen dan direct de prijs aan.

Ontstaan KeepersTalent

KeepersTalent is opgericht met de reden dat wij vonden dat er in algemene sportwinkels te weinig aandacht werd geschonken aan de keepers. Als ik voorheen ergens keepershandschoenen wilde kopen had ik de keuze uit gemiddeld 5 keepershandschoenen. Daarnaast werd ik geholpen door een medewerker die er eigenlijk niet zo veel vanaf wist. Bij ons heb je de keus uit meer dan 100 verschillende keepershandschoenen. Ook word je goed geholpen door onze medewerkers. Die zelf ook iedere week onder de lat staan!

Onze merken

Wij hebben keepershandschoenen van Uhlsport, Reusch, Elite Sport, Adidas, Sells, The one Glove Company, Stanno en Aviata. Momenteel beschikken we over meer dan 100 verschillende keepershandschoenen en ons assortiment wordt bijna wekelijks uitgebreid!

Assortiment

Door ons uitgebreide assortiment is het soms lastig om een keuze te maken. Welk product past het best bij u of uw zoon/dochter? Wij geven u het beste advies. Een groot pluspunt aan keepershandschoenen in de winkel kopen is dat onze medewerkers zelf ook de voetbalhandschoenen hebben gedragen. Zij kunnen u dan ook alle voor- én nadelen vertellen. Hierdoor kunt u de juiste beslissing nemen.

Locatie

Je kunt onze KeepersTalent keeperswinkel bezoeken in de Verbeetenstraat nummer 19 (4812 XH) te Breda. De keepersspeciaalzaak ligt op 15 minuten van het centrum en het centrale station. Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan bus 115 richting Zundert vanaf Centraal Station Breda en stap uit bij bushalte  Dr. Struyckenplein.

KeepersTalent keepershandschoenen

Wij verkopen keepershandschoenen met fingersave, keepershandschoenen zonder fingersavegoedkope keepershandschoenende beste keepershandschoenen en keepershandschoenen voor volwassenen. Maar ook keepershandschoenen voor kinderen,rolvinger keepershandschoenen, keepershandschoenen met platte vingersnegatieve keepershandschoenen, keepershandschoenen van Elite SportUhlsportAviataBOMStannoAdidas en Reusch.

Bekijk HIER onze website

Bekijk HIER ons YouTube kanaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *