Keepershandschoenen

Keeperswinkel België

KeepersTalent is een keeperswebshop die 100% gericht is op de keepers van het voetbal. 

Het ontstaan van KeepersTalent

Steeds vaker kregen wij de vraag: “Wat zijn de beste keepershandschoenen en waar kun je deze bestellen/kopen?” Op deze vragen konden wij geen goed antwoord geven omdat wij vonden dat de  algemene sportzaken te weinig aandacht schonken aan de keepers. Verder dan 3 verschillende keepershandschoenen en een veel te wijde keepersbroek met bescherming kwamen de meeste sportzaken niet. Dit kan en moet anders vonden wij en vandaar dat KeepersTalent in het leven is geroepen. Een keepersspeciaalzaak die voor 100% in het teken staat van de keeper. Van keeperskleding tot trainingsmateriaal, en van keepershelmen tot de allerbeste keepershandschoenen waar ook de professionele keepers hun wedstrijden mee spelen. Het doel van KeepersTalent is om keepers te helpen met het maken van de juiste keuzes voor hun keepersmateriaal en voorzien van deskundig advies. Door drukke werkzaamheden elders zijn we verder gegaan als webshop.

Groot assortiment

Keepershandschoenen: KeepersTalent heeft een ruim assortiment die beschikt over de volgende merken: Elite Sport, Aviata, Sells, Uhlsport, Reusch, The One Glove en ONEKeeper. Met behulp van ons ruime assortiment slagen wij er eigenlijk altijd in om een handschoen te vinden die goed bij uw hand past en die aan uw wensen voldoet.

Keeperskleding: KeepersTalent heeft niet alleen meer dan 100 verschillende keepershandschoenen ruim op voorraad. Ook ruim 25 verschillende keepersshirts, 10 verschillende keepersbroeken, scheenbeschermers en nog veel meer. Als u op zoek bent naar kleding voor keepers dan raden wij altijd het merk Uhlsport aan. Keeperskleding van Uhlsport beschikt over veel stevigheid, de pasvorm is fantastisch en de kleding sluit goed aan om het lichaam. Uhlsport heeft echt alles voor de keeper. Onderkleding, trainingspakken, keepershandschoenen, keepersbroeken in allerlei soorten en maten en ga zo maar door.