Keepershandschoenen

KeepersTalent tijdens Corona

corona.keepershandschoenen

Voor vele mensen is het nog amper te bevatten dat een dodelijke virus heel het land klein heeft gekregen. Mensen blijven binnen. De horeca zit op slot. Scholen zijn amper open en vele bedrijven hebben moeite om het hoofd boven water te houden. Door al deze bijzondere omstandigheden heeft KeepersTalent een aantal maatregelen genomen.

1. Open op afspraak

Normaal gesproken waren wij geopend tijdens de volgend openingstijden, Tegenwoordig zijn we alleen open op afspraak. Mocht u langs willen kopen om te kopen shoppen in een winkel vol met keepers-artikelen. Stuur dan een aapje naar Diego (0654281631)

2. Levertijd

Normaal is het bij KeepersTalent.nl, voor 23:59u besteld, volgende werkdag in huis. Nu kan het zijn dat het 1 dag later duurt. U heeft uw bestelling altijd binnen 1-2 werkdagen in huis.

Wij hopen dat iedereen gezond blijft en dat wij u binnenkort weer in onze winkel mogen begroeten. Om te praten over de mooiste bijzaak van het leven: keepen! Gezondheid is uiteraard vele malen belangrijker maar wat zou het lever er toch saai uitzien, als wij niet meer ons favoriete hobby mogen uitoefenen.

Elite Vipera

Zie hieronder een foto van de Elite Vipera die vanaf Juni 2020 verkrijgbaar is. De Elite Vipera is een super mooie keepershandschoen met uitzonderlijk goede grip. Verkrijgbaar vanaf maat 7 en natuurlijk als eerste te koop bij KeepersTalent.nl. Klik hier om de Elite Vipera te bekijken zodra deze online is.

Elite.Vipera.Keepershandschoenen