Schrijf je nu in voor de zomerstage van Keepersschool Diego. Voordat de zomervakantie begint gaan we nog 5* doortrainen op de vrijdagavond.

Waar: VV Gilze

Wanneer: 11, 18, 25 juni. 2 en 9 juli

Tijd: 18:30-20:00

Kosten: €59 voor 5 trainingen.

Deelnemers: maximaal 36

Inschrijven: KLIK HIER

Voor vragen kunt u appen naar Diego: 0654281631

Zondagochtend: TVC Breda | 09:30 tot 11:00

Vrijdagavond: VV Gilze | 18:30 tot 20:00

Inschrijven is altijd mogelijk: Klik Hier

Keepersschool Diego is in het voorjaar van 2014 ontstaan door Diego Theunissen. Diego hielp voordat hij zijn eigen keepersschool begon Ogi Peric mee met zijn voetbalschool: Voetbal met Passie. Diego kreeg steeds vaker de vraag om keeperstraining te geven en vandaar is Keepersschool Diego ontstaan.

Diego heeft zelf 6 jaar in de jeugd van NAC Breda mogen keepen. Van de C1 tot jong NAC. Helaas heeft Diego de laatste stap naar het eerste elftal niet kunnen maken door verschillende redenen. Op dit moment traint Diego Theunissen de D en C keepers van NAC Breda.

De training die Diego zelf heeft gekregen in de jeugd van NAC Breda, plus de ervaring die hij heeft opgedaan in de wedstrijden die hij heeft gespeeld, probeert hij de keepers zo goed mogelijk over te brengen. Kleine dingen zoals altijd op de juiste plaats staan in de goal, kunnen net het verschil maken om de ene bal wel tegen te houden en uiteindelijk de wedstrijd te winnen voor je team.

Verder merk ik dat zelfvertrouwen bij jeugdkeepers ontzettend belangrijk is. Je merkt vaak dat als een jeugdkeeper een fout heeft gemaakt in de wedstrijd, en dit vervolgens te horen heeft gekregen van teamgenoten/trainers/ouders zijn zelfvertrouwen ontzettend aantast. Hierdoor staat hij de komende wedstrijden/trainingen met veel twijfel in de goal en dit komt zijn prestaties niet ten goede. Bij onze keepersschool krijgt de keeper het altijd te horen als hij iets goeds heeft gedaan. Hierdoor krijgt de keepers meer zelfvertrouwen en staat hij zekerder in de goal.

De trainingen op de keepersschool worden gegeven door jonge trainers zie zelf hebben gespeeld (of nog spelen) bij BVO’s of als trainer actief zijn bij BVO’s. De trainingen bij onze worden altijd ingedeeld op basis van kwaliteit en niet van leeftijd. Kiest u voor Keepersschool Diego dan kiest u voor kwaliteit en voor de snelst groeiende keepersschool van Breda.

Informatie

Wil jij alle informatie vinden van onze Keepersschool -> Keepersschool 2020-2021 <-

Het is bij ons altijd mogelijk om in te stromen bij onze keepersschool. Stuur even een mailtje naar info@keeperstalent.nl als je graag een keertje met ons wilt meetrainen.

Succes verhalen

In 4-5 jaar tijd hebben 12 verschillende keepers de overstap gemaakt naar een BVO.

Video’s