Keepershandschoenen

Keepershandschoenen voor zaal en kunstgras

keepershandschoenen.voor.zaal.en.kunstgras.stanno.rood.blauw.

Keepershandschoenen voor zaal en kunstgras

Steeds vaker zie je dat voetbalclubs overstappen op kunstgras. Dit betekent dat voetballers rekening moeten houden met andere schoenen. Ook met doelmannen wordt rekening gehouden. Er zijn namelijk speciale keepershandschoenen die je op kunstgras kunt gebruiken. Deze gloves zijn daarnaast ook speciaal gemaakt als je onder de lat staat in de zaal. In deze blog lees je alles over voetbal handschoenen voor zaal en kunstgras.

Duurzaamheid

Veel doelmannen geven aan dat hun keepershandschoenen sneller slijten als ze spelen op kunstgras of in de zaal. Dat is eigenlijk heel normaal, aangezien je met je handen afzet op de harde ondergrond. Daarom zijn er speciale, hardere en duurzamere foamlagen gemaakt, waardoor ze beter bestand zijn tegen slijtage. Ook kun je met deze gloves keepen op een normal voetbalveld. Toch raden we je aan om met de vuisten af te zetten in plaats van de foamlaag. Op deze manier verleng je de duurzaamheid. Je moet echter in je achterhoofd houden dat de slijtvastheid van deze speciale handschoen zorgt voor minder grip, vooral bij natte weersomstandigheden.

Natuurlijk kun je kunstgrashandschoenen ook gebruiken op normale grasvelden.

De Elite Armour en de Elite Coraza zijn 1 van de weinige handschoenen, die bij nat weer ook over goede grip beschikken.

Grip

Zoals eerder al is aangegeven: keepershandschoenen voor zaal en kunstgras leveren minder grip dan een normale voetbal handschoen. Heb je geen zin om na een paar maanden wéér nieuwe keepershandschoenen te kopen? Schaf dan kunstgras/zaal keepershandschoenen én normale keepershandschoenen aan. Je kunt deze afwisselen, afhankelijk van de ondergrond waar je op speelt. Maakt het jou niet uit of je grip iets minder is en heb je een lager budget? Ga dan enkel voor de zaal en kunstgrashandschoen.

Onze merken

We hebben keepershandschoenen voor zaal en kunstgras van verschillende merken in ons assortiment. Denk aan grote merken zoals adidas, Reusch, Uhlsport, Stanno, Elite Sport en Uhlsport, maar ook iets minder bekende merken zoals HO Soccer, Sells en The One Glove. Deze hebben allemaal de beste prijs-kwaliteitverhouding en is tevens beschikbaar in diverse kleuren. Uiteraard zijn voetbal handschoenen van dezelfde merken verkrijgbaar voor normaal gras bij KeepersTalent.

Voetbal handschoenen kopen bij KeepersTalent

Keepershandschoenen kopen doe je dus bij KeepersTalent. Wij geven gloves die voorzien zijn van de laagste prijs in Nederland. We hebben tevens een fysieke winkel in de Verbeetenstraat in Breda. Onze medewerkers helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Uiteraard kun je ze ook komen passen en uittesten. Naast keepershandschoenen voor zaal en kunstgras verkopen we bijvoorbeeld ook rolvinger (strakker om de vingers) en negatieve handschoenen. Laatstgenoemde gloves zorgen voor beter contact met de bal. Als je veel op kunstgras of in de zaal speelt raden we je altijd aan om speciale voetbalhandschoenen aan te schaffen, zodat deze langer mee gaan dan normale doelmanhandschoenen.

Kunstgras en normaal gras

Normaal gras en kunstgras verschillen. Oké, ze zijn allebei groen van kleur, maar dat was het dan ook. Zo heeft kunstgras minder onderhoud nodig. Daarentegen is kunstgras wel duurder dan normaal gras, maar deze gaat ook weer langer mee. Denk aan ongeveer 10 jaar. Verder hoef je er niets aan te doen. Natuurgras moet constant worden onderhouden door middel van maaien en sproeien. Binnen een paar jaar moet deze weer worden vervangen. Het is dus ook niet gek dat veel clubs kiezen voor kunstgras, omdat dit scheelt in de portemonnee. De aanschaf van keepershandschoenen voor zaal en kunstgras kan dus handig zijn, ook al speelt jouw eigen club op natuurgras. Denk bijvoorbeeld aan uitwedstrijden, waarbij je wel het beste met speciale handschoenen kunt keepen.

Bestel jouw keepershandschoenen voor zaal en kunstgras HIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *