Keepershandschoenen

handschoenen online kopen, waar moet ik op letten?

Reusch.pure.contact.gele.keepershandschoenen.blauw.g3.

Keepershandschoenen online kopen, waar moet ik op letten?

Keepershandschoenen online kopen, waar moet ik op letten? Anno 2019 is het een lastige klus geworden om op internet goede keepershandschoenen te kopen. tientallen keepersmerken vertegenwoordigen honderden verschillende keepershandschoenen op ontelbare webshops. Probeer dan maar eens een goede keuze te maken. KeepersTalent.nl heeft voor u een aantal tips beschreven die goed van pas kunnen komen bij het online bestellen van nieuwe keepershandschoenen. Onderaan de pagina hebben wij een top 5 samengesteld met de beste keepershandschoenen van dit moment (April 2020).

1. Waarvoor ga ik de keepershandschoenen gebruiken?

Zijn de nieuwe keepershandschoenen bestemd voor de trainingen, wedstrijden, of voor allebei? Speel je het grootste gedeelte van de wedstrijden/trainingen op natuurgras of op kunstgras. Dit zijn belangrijke facetten waar je van te voren goed over moet nadenken. Er zijn tegenwoordig speciale keepershandschoenen ontwikkelt voor kunstgrasvelden en voor de zaal. De slijtage zal bij deze keepershandschoenen minder hard gaan alleen is bij nat weer de grip over het algemeen niet ideaal. De kuntsgras keepershandschoenen zullen bij nat weer, glad aanvoelen.

2. Welke maat keepershandschoenen heb ik?

Dit is een lastige vraag omdat dit bij iedere maat kan verschillen. Klik hieronder om te bekijken welke maat je hebt.

keepershandschoenen online kopen

3. Hoeveel geld ga ik uitgeven aan keepershandschoenen?

Bepaal van te voren hoeveel geld je van plan bent om uit te geven aan jouw nieuwe keepershandschoenen. Het is aan te raden om altijd 2 paar keepershandschoenen in bezit te hebben. 1 paar voor de wedstrijden en 1 paar voor de trainingen. Goedkopere keepershandschoenen over het algemeen langer meegaan dan duurdere keepershandschoenen. Maar dat duurdere keepershandschoenen een betere foamlaag hebben dus een betere grip. Hoe harder de foamlaag is, hoe moeilijker het wordt om ballen klemvast te pakken maar hoe langer de keepershandschoenen mee gaat. Hoe zachter de kwaliteit van de foamlaag, hoe makkelijk je ballen klemvast kunt pakken maar hoe sneller deze slijt. Een gemiddelde junior keepershandschoen bij ons is €30, bij senioren ligt die prijs wel een stukje hoger. Klik hier voor alle keepershandschoenen tot €50.

Bij KeepersTalent verkopen we voetbal handschoenen in verschillende prijsklassen. Deze prijzen liggen tussen € 9,50 en € 150. Wij raden een beginnende en jonge keeper niet aan om te beginnen met dure gloves. Kinderen zetten namelijk uit gewoonte af van de grond door middel van de platte hand en dit gaat ten koste van de dure foamlaag die zich op de handschoen bevindt. Tevens heeft een goedkope keepershandschoen niet de technieken die wel in een dure variant zitten. Een groot voordeel hieraan is dat je dan alles ‘zelf’ moet doen. Zo is er bij een dure versie een speciale technologie bij de knokkels verwerkt, waardoor je de bal harder het veld in kunt slaan en bij een goedkope voetbalhandschoen moet je dit zoals gezegd helemaal zelf doen.

keepershandschoenen online kopen

4. Wel of geen Fingersave keepershandschoenen.

Fingersave is een beschermingselement dat in de keepershandschoen achter de vingers zit verwerkt. De meeste ballenvangers kiezen voor fingersave als ze net beginnen met keepen, uit veiligheidsoverweging. Bij ouders keepers zie je de fingersve steeds minder, net als bij professionele keepers. Het voordeel van spelen met keepershandschoenen zonder vingerbescherming, is dat je vingers veel meer begegingsvrijheid hebben. Klik hier voor alle keepershandschoenen met fingersave.

Wij van KeepersTalent raden jongen en beginnende doelmannen aan om altijd te beginnen met keepershandschoenen met fingersave. De kans bestaat namelijk dat de vingers achterover klappen en daar kun je de rest van je leven nog last van hebben, vooral als je nog in de groei bent. Tevens is het verstandig om handschoenen met bescherming achter de vingers aan te schaffen als je blessuregevoelige vingers hebt. Laat als ouder uw kind zelf beslissen of hij/zij met fingersave-handschoenen wil keepen. Kinderen moeten (als ze al wat ouder zijn en ervaring hebben) zelf aanvoelen wat prettiger aanvoelt. Uiteindelijk zal dat leiden tot het tegenhouden van meer ballen en nog meer zelfvertrouwen, waardoor ze het beste uit zichzelf kunnen halen en dus optimaal kunnen presteren tijdens de training en wedstrijd.

5. De manier hoe de keepershandschoen gestikt is.

Bijna alle keepershandschoenen zijn op de volgende 3 manieren gestikt:

 • Rolvinger:De keepershandschoen wordt als het ware om de vingers heen gerold. Bij deze cut heb je een geweldige pasvorm en zit de keepershandschoen strak om je vingers heen gerold. De meeste grofkeepers hebben dit.
 • Negative:De naden zijn naar binnen gestikt, hierdoor voel je vrijwel altijd de naden aan je vingertoppen. Met deze Cut maak je geweldig contact met de bal en je handen staan al in de juiste houding om de ballen te vangen. De meeste profkeepers spelen met keepershandschoenen die negatief gestikt zijn
 • Flat:Een ander woord voor Plat. Deze classic handschoen is aan de zijkant gestikt. Voordeel van deze Cut is dat je vanggebied groter is. De meeste keepershandschoenen wereldwijd worden op deze manier gemaakt.?

Het is moeilijk te zeggen welke ‘cut’ het beste is. Iedereen heeft hierin zijn eigen voorkeur.

Samengevat

 1. Waarvoor ga ik de keepershandschoenen gebruiken?
 2. Welke maat keepershandschoenen heb ik?
 3. Hoeveel geld ga ik uitgeven aan keepershandschoenen?
 4. Wel of geen Fingersave keepershandschoenen.
 5. De manier hoe de keepershandschoen gestikt is.

Mocht u naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben, of heeft u specifieke vragen over bepaalde keepershandschoenen? Neem dan contact met ons op. Wij hebben op dit moment 98 verschillende keepershandschoenen in ons assortiment en wij weten van iedere handschoen de goede punten en eventueel de minder goede punten. KeepersTalent.nl geeft altijd objectief advies en probeert iedere keeper te helpen met de juiste keuze voor zijn of haar nieuwe keepershandschoenen.

Klik hier voor ons complete assortiment keepershandschoenen die wij met zorg voor u hebben samengesteld.

De beste keepershandschoenen voor €60? De Uhlsport Comfort Absolutgrip is een topper

Als u aan de medewerkers in februari 2019 een absolute topkeepershandschoen is voor een betaalbare prijs, dan raden wij u direct de Uhlsport Comfort Absolutgrip keepershandschoenen aan. De bal blijft gewoon plakken aan de handschoen. Met deze ‘gloves’ is het voor iedere keeper een makkie om de ballen klemvast te pakken. Dit model heeft geen vingerbescherming. Het voordeel hiervan is dat je veel gemakkelijker een vuist kunt maken van je handen als je een bal wil wegstompen. De dikke foamlaag zorg ervoor dat je ook ballen vast kunt houden als het regent of de velden zeiknat zijn.

Top 5 keepershandschoenen van 2020

 1. Elite Neo Black De medewerkers van KeepersTalent.nl verkopen inmiddels al ruim 3 jaar keepershandschoenen. En nog nooit zijn wij zo’n goed paar tegengekomen. De pasvorm is ongeëvenaard. De Hybride pasvorm zorgt ervoor dat deze strak om je vingers heen zit. De Neopreen zorgt ervoor dat de keepershandschoen enorm soepel maar toch stevig aanvoelt. De grip is fantastisch. Zowel bij nat als droog weer. Het klemvast pakken van de voetbal is met deze keepershandschoen super eenvoudig.
 2. Elite Neo Aqua De keeperhandschoen heeft dezelfde pasvorm als de Neo Black. Alleen de eerste keer als je deze gaat gebruiken is de grip niet goed. Je moet de handschoen eerst goed pre-washen. Dat is de aqua keepershandschoen goed nat maken en een paar dagen laten drogen. Je zult merken dat de grip dan veel beter is.
 3. Uhlsport Next Level Supergrip HN. Bij droog weer is de handschoen fantastisch. De zwarte spikkeltjes zorgen ervoor dat de bal blijft plakken aan je handschoen. Als het regenachtig weer is, moet je de handschoen goed droog houden. Doe je dit niet, dan gaat dit echt ten koste van je grip.
 4. Aviata Stretta Oro Maestro V7 De dubbele band zorgt voor een stevige pasvorm. De negatieve vingers zorgen ervoor dat je makkelijk contact kunt maken met de bal. De grip is buitengewoon goed, bij zowel nat als droog weer.
 5. Reusch Pure Contact G3 fusion De neopreen zorgt ervoor dat de handschoen soepeltjes om de vingers heen gaat zitten. De spikkeltjes aan de handschoenen zorgen ervoor dat de bal blijft plakken aan de bal. Het uiteinde van de vingers is ontzettend smal. Deze keepershandschoen is niet geschikt voor de keeper met bredere vingers.

Bekijk HIER alle keepershandschoenen van KeepersTalent

Elite sport collectie 2019 is super

ieder jaar lukt het elite Sport weer om alle verwachtingen van het voorgaande jaar te overtreffen. In de maanden Juni-Juli komen de nieuwe keepershandschoenen van Elite op de markt en de designs zien er schitterend uit. Bekijk snel onderstaande foto’s om de Elite Sport 2019 te bekijken.

keepershandschoenen online kopen

keepershandschoenen online kopen

Fysieke keeperswinkel

Als je vragen hebt over de vraag ‘keepershandschoenen online kopen, waar moet ik op letten?‘ kun je natuurlijk altijd onze fysieke winkel in Breda bezoeken. Deze is gelegen in de Verbeetenstraat op nummer 19 in Breda. Je kunt in deze keepersspeciaalzaak terecht voor alles wat met een doelman te maken heeft. Van keepershandschoenen tot keeperskleding en van keepersaccessoires tot onderkleding, wij hebben het allemaal. Momenteel beschikken we over meer dan 100 verschillende voetbal handschoenen en ons uitgebreide assortiment wordt bijna wekelijks uitgebreid.

De winkel ligt ongeveer een kwartier rijden vanaf Centraal Station Breda af. Je kunt gratis voor de deur parkeren. Als je met het openbaar vervoer komt kun je het beste bus 115 richting Zundert nemen vanaf Centraal Station Breda. Je stapt uit bij bushalte Dr. Struyckenplein. Het is vervolgens een paar minuten lopen naar de keepersshop. De winkel is op woensdag geopend vanaf 13:30 uur tot 17:00 uur. Op vrijdag openen we de deuren om 17:00 uur en sluiten we om 20:00 op. Tot slot zijn we op zaterdag geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur.

Betaling en verzending

Bij KeepersTalent kun je online op verschillende manieren betalen. iDeal, Visa, Mastercard, PayPal en Klarna (afterpay) behoren tot de mogelijkheden. Een enorm pluspunt aan KeepersTalent is dat we direct uit eigen voorraad kunnen leveren. Hierdoor heb je je pakketje al snel in huis. Als je vóór 23:59 uur bij ons bestelt, ligt je bestelling de volgende dag al op de deurmat. Let op: alle pakketjes worden in de avond tussen 17:00 uur en 22:00 uur bezorgd door Trunkrs. In België duurt het 1 werkdag voordat je jouw bestelling in huis heeft en deze wordt geleverd via B-post.

Neem contact met ons op

Heb je na het lezen van deze blog over ‘keepershandschoenen online kopen, waar moet ik op letten?‘ nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Dit kan op verschillende manieren. Allereerst kun je ervoor kiezen om een mailtje te sturen naar info@keeperstalent.nl. Je kunt KeepersTalent eveneens contacteren via het contactformulier op onze website. Verder zijn we ook telefonisch bereikbaar. Het telefoonnummer van onze keeperswinkel is +076 7859939. Tevens zijn we bereikbaar op +31 6 54281631. Op dit nummer kun je ons ook een berichtje sturen via WhatsApp. Wij reageren meestal direct.

Outlet

Nu je antwoord hebt op de vraag ‘keepershandschoenen online kopen, waar moet ik op letten?‘ kun je handschoenen gaan kopen. Om kosten te besparen kan je ervoor kiezen om onze sale pagina te bekijken. Deze is in het menu bovenaan onze website te vinden onder het kopje ‘outlet’. Hier staan keepershandschoenen met flinke kortingen. Ook de combideals zijn hier te vinden. Zo bieden we twee paar handschoenen aan voor een betere prijs dan als je één paar los bestelt. Hou er echter rekening mee dat op ook echt op is. Mochten er keepershandschoenen in de sale alsnog worden aangevuld, laten we dat direct weten via onze social media kanalen. We zijn actief op Facebook en Instagram.

Meer keepersmerken

Zoals gezegd verkopen we keepershandschoenen van Elite Sport, maar KeepersTalent heeft nog veel meer te bieden. Je kan bij ons terecht voor handschoenen voor de grote en betrouwbare merken, zoals adidas, Aviata, HO Soccer, ONEkeeper, Reusch, Sells, The One Glove en Uhlsport. Let wel op: de maten van alle handschoenen verschillen per label. Twijfel je welke handschoenen van welk met je het beste moet kopen? Kom dan gerust langs in onze keepersspeciaalzaak. Onze medewerkers zijn zelf ook doelman (geweest) en helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Elite Rainbow keepershandschoenen

Elite.RainbowKlik hier om de nieuwe Elite keepershandschoenen online te bestellen

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *