Keepershandschoenen

Keepershandschoenen maat 9

Keepershandschoenen maat 9

keepershandschoenen maat 9 

Bestel de keepershandschoenen met maat 9 HIER

Keepershandschoenen maat 9, Mocht je op zoek zijn naar keepershandschoenen met maat 9, dan moet je zeker bij KeepersTalent zijn. Lees in deze blog alles over ons assortiment, maat 9 voetbal handschoenen en hoe je jouw handschoen-maat kunt bepalen. Daar is namelijk een handig trucje voor.

Ons assortiment

Bij KeepersTalent hebben we maar liefst 8 merken keepershandschoenen: Uhlsport, One Keeper, Aviata, Stanno, Reusch, Elite Sport, Adidas, Sells, The one Glove Company, Stanno én Aviata. Vrijwel iedere week komen daar weer nieuwe keepershandschoenen bij. Handig om te weten: Reusch- en the One Glove keepershandschoenen vallen een stuk kleiner uit dan normaal. Uhlsport-gloves vallen daarentegen iets groter uit.

Maat 9 voetbal handschoenen

Als je deze maat 9 blog leest ben je hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een nieuw paar handschoenen. Bij KeepersTalent ben je dan aan het juiste adres. Je kunt ervoor kiezen om onze winkel in Breda te bezoeken, of om online een bestelling te plaatsen. Het voordeel aan het bezoeken van de winkel is dat we je beter advies kunnen geven. Hierdoor heb je de perfecte maat 9 handschoenen.

De meeste keepers tussen de 175cm en 185cm hebben maat 9. Maat 9 is de maat die bij senioren keepers het vaakste voorkomt. De maten 9 zijn in de winkels ook het snelst uitverkocht. bij Reusch en bij Sells handschoenen is maat 10 populairder dan maat 9. Dit komt omdat bij Reusch en Sells de handschoenen kleiner vallen dan gemiddeld. De Uhlsport handschoenen zijn over het algemeen breder dan de rest en adidas is weer ontzettend smal. De gemiddelde bouwvakker met zijn dikke vingers pas negen van de tien keer niet in de smalle keepershandschoenen van adidas.

Populaire maat

De populairste maat keepershandschoenen van Nederland is ongetwijfeld maat 9. Ik run al 4 jaar de keeperswinkel ‘KeepersTalent’ in Breda en maatje 9 is vrijwel altijd als eerste uitverkocht. Het lijkt wel of bijna iedereen maat 9 heeft.

Maat bepalen

De meeste doelmannen weten wel welke maat keepershandschoenen ze hebben. Dat zal niet anders zijn voor jou. Toch adviseren we je om de blog op deze pagina te lezen om je geheugen weer even op te frissen. In desbetreffende blog lees je alles over het meten van jouw maat keepershandschoenen.

Een korte samenvatting: meet de maat van jouw voetbal handschoenen door een centimeterband over de knokkels van de hand te leggen. (Niet over de duim dus!) Daarna kun je op deze pagina gemakkelijk jouw maat aflezen.

Bekijk HIER alle maat 9-keepershandschoenen

Bekijk HIER ons YouTube kanaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *