Keepershandschoenen

Keepershandschoenen maat 6

elite.supreme.keepershandschoenen.wit.blauw.

Keepershandschoenen maat 6

Bestel de keepershandschoenen met maat 6 HIER

Zoek je keepershandschoenen in maat 6? Dan ben je bij KeepersTalent.nl aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een groot assortiment voetbal handschoenen in maat 6. Hieronder leest u alles over onze merken, keepershandschoenen maat 6 en het bepalen van jouw maat. Keepershandshoenen in maat 6 en maat 9 zijn de meest verkochte maten van Nederland.

Onze merken

Wij hebben de beschikking over meer dan 100 verschillende keepershandschoenen van merken als Uhlsport, Reusch, Elite Sport, Adidas, Sells, The one Glove Company, Stanno én Aviata. Iedere week komen daar weer nieuwe keepershandschoenen bij! Handig om te weten: Reusch en the One Glove handschoenen vallen overigens iets kleiner uit. Uhlsport gloves altijd wat groter dan normaal.

Voetbal handschoenen maat 6

Als doelman heb je natuurlijk keepershandschoenen nodig en dan ben je bij KeepersTalent.nl aan het juiste adres. Vaak wordt er niet omgekeken naar keepersspullen in de normale sportzaken, en daarom doen wij dat wel. We hebben dus ook de nieuwste maat 6 keepershandschoenen. Bekijk HIER alle nieuwe maat 6 keepershandschoenen van verschillende keepersmerken.

Welke maat keepershandschoenen heb ik?

Weet je niet welke maat keepershandschoenen je hebt? Dan raden we je aan om deze blog door te nemen. Hieronder leggen we het nogmaals in het kort uit. Het enige dat je nodig hebt om dit te meten is een meetlint.

Ook al weet je bijna zeker dat je maat 6 voetbal handschoenen hebt, is het altijd handig om dit vooraf nogmaals te controleren, vooral als jij of jouw kind nog in de groei is. Je kunt jouw keepershandschoenen maat bepalen door een centimeterband over de knokkels van uw hand te leggen (dus niet over de duim). Vervolgens kun je jouw maat aflezen in de matentabel op deze pagina.

Keepershandschoenen kopen bij KeepersTalent

maat 6 keepershandschoenen is voor junioren al jarenlang de populairste maat. De meeste keepers tussen de 10 en 12 hebben bij ons in de winkel meestal maat 6. Weet je niet zeker welke maat je hebt en vind je het riskant om handschoenen online te bestellen (terugsturen is overigens helemaal gratis). Neem dan snel een bezoekje in onze keeperswinkel in Breda. Onze medewerkers staan je graag te woord en adviseren over je graag over de juiste maat. Sommige handschoenen vallen ook weer wat groter of kleiner dan een ander merk. Onze medewerkers weten daar alles van.

Adres van onze keeperswinkel is ‘Verbeetenstraat 19 in breda’. Wij zijn maar 12 uur in de week geopend dus check eerst goed de openingstijden voordat je in de auto stapt richting Breda. Mocht het u niet lukken om tijdens de openingstijden langs te komen? Bel dan naar 0654281631 en wij proberen open te gaan op een tijd wanneer het u uitkomt. Sommige merken vallen anders dan andere merken. Als je Reusch keepershandschoenen wilt kopen, moet je altijd een halve tot een hele maat groter kopen, omdat deze kleiner uitvallen dan de overige merken.

Met of zonder vingerbescherming

Het is ook belangrijk om te weten of je keepershandschoenen met fingersave gaat kopen. Soms moet je een halve maat groter bestellen al je fingersave gaat gebruiken. De reden waarom je dit moet doen is omdat je minder ruimte hebt bij het vingergedeelte van de handschoen. Dit is vooral van toepassing als je iets bredere vingers hebt. Om zeker te weten of je de juiste maat keepershandschoenen besteld, kun je rechtsonder de pagina een chat starten met onze medewerkers. Wij helpen u graag met al uw keepers-vragen.

 

Bekijk al onze maat 6 keepershandschoenen HIER

Back to list

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.