Keepershandschoenen

Keepershandschoenen maat 5

one.glove.blade.keepershandschoenen.wit.grijs.

Keepershandschoenen maat 5

Bestel de keepershandschoenen met maat 5 HIER

handschoenen maat 5, Ben je op zoek naar keepershandschoenen in maat 5? Dan bent u bij KeepersTalent.nl aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een groot assortiment voetbal handschoenen in maat 5. Lees hieronder alles over onze merken en hoe je jouw maat op kunt meten.

Keepershandschoenen maat 5

Merken

Bij KeepersTalent heb je de keuze uit verschillende merken gloves: Uhlsport, Reusch, Elite Sport, Adidas, Sells, The one Glove Company, Stanno én Aviata. We beschikken meer dan 100 verschillende soorten voetbalhandschoenen en iedere week komen daar weer nieuwe keepershandschoenen bij. Wat handig is om te weten: Reusch en the One Glove handschoenen vallen iets kleiner uit, terwijl Uhlsport keepershandschoenen altijd wat breder uitvallen. De meeste keepers die 10 of 11 jaar oud zijn hebben maat 5.

Maat 5 voetbalhandschoenen kopen

Heb jij of heeft jouw kind besloten om keeper te worden nadat je Thibaut Courtois, Iker Casillas of David de Gea een geweldige save zag maken? Dan heb je logischerwijs keepershandschoenen nodig en die zijn te vinden op KeepersTalent.nl of in onze keeperswinkel in de Verbeetenstraat. Vaak worden doelmannen vergeten in de normale sportzaken, en dus hebben wij besloten om enkel en alleen keepersspullen te verkopen. De meeste sportzaken hebben 3 verschillende keepershandschoenen en een paar keepersbroeken. Uiteraard hebben wij ook de beschikking over de nieuwste maat 5 handschoenen. Deze maat is speciaal voor kinderen. Bekijk HIER alle nieuwe maat 5 keepershandschoenen.

De meeste keepers in de 010 en 011 hebben maat 5. De meeste goede keepershandschoenen beginnen ook vanaf maat 5. Het is ontzettend moeilijk om goede keepershandschoenen te vinden in maat 4 en maat 3. als je online bestelt bij ons, kun je ook achteraf betalen. Kies dan voor Betaalmethode Klarna.

Wat is mijn maat?

Keepershandschoenen maat 5Gebruik bovenstaande tabel om te bekijken welke maat keepershandschoenen het beste bij jou passen. Sommige merken vallen groot en sommige maten vallen weer klein. Wil je graag advies inwinnen. Open dan een chat met 1 van onze medewerkers onderaan deze pagina. Wij helpen u graag en staan u graag te woord

Het is in het begin moeilijk om te bepalen welke maat keepershandschoenen je hebt. Daarom helpen we jou een handje in deze blog. Hieronder leggen we het nogmaals in het kort uit.

Denk je dat je maat 5 voetbal handschoenen hebt? Het is handig om dit altijd vooraf even te controleren, vooral als jij of jouw kind nog in de groei is.  Je bepaalt jouw maat door een centimeterband niet te strak over de knokkels van uw hand te leggen. Niet over de duim dus. Vervolgens lees je jouw maat af in de matentabel op deze pagina.

Keepershandschoenen maat 5 kopen

Bestel nu maat 5 keepershandschoenen bij KeepersTalent voor de laagste prijs van Nederland. De meeste keepers die tussen de 7 en 10 jaar zijn hebben maat 5 handschoenen. Er kan veel verschil zitten per keepers-merk. Reusch keeperhandschoenen vallen altijd kleiner dan gemiddeld. Klik hier om alle maat 5 keepershandschoenen van KeepersTalent.nl te bekijken. Wil je de producten met eigen ogen bekijken. Kom dan snel langs in onze keeperswinkel in Breda waar je gratis je auto voor de deur kunt parkeren.

Bekijk al onze maat 5 keepershandschoenen HIER

Bekijk HIER ons YouTube kanaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *