Keepershandschoen maat berekenen

Strek je vingers en meet de hand op bovenstaande manier en kijk daarna hoeveel centimeter jouw meetlint aangeeft. Vervolgens kijk je naar het tabel aan de linkerzijde en kun je bekijken welke maat keepershandschoenen je hebt

focus.keepershandschoenen.

Focus keepershandschoenen hebben dezelfde pasvorm als Elite Sport.

Let op! dit is slechts een advies. Het kan altijd door verkeerd meten of door brede vingers dat keepershandschoenen toch niet perfect passen.

Verder is het heel belangrijk om te weten dat bepaalde merken groter of juist weer kleiner vallen dan gemiddeld. De keepershandschoenen van Reusch vallen kleiner dan gemiddeld. Uhlsport valt weer heel erg ruim. Heb jij brede handen/vingers dan is het verstandig om rolvinger keepershandschoenen te bestellen. Vind je het fijn dat de keepershandschoen strak om je vingers heen gaat zitten, dan raden wij negatieve keepershandschoenen aan.

Gemiddeld hebben keepers in de leeftijdscategorie 6 jaar t/m 8 jaar, keepershandschoenen nodig in maat 3, 4 of 5. Keepers in de leeftijdscategorie 9 jaar t/m 12 jaar, hebben meestal keepershandschoenen in maat 6 en 7 nodig. Het is altijd aan te raden om keepershandschoenen passend te kopen. Je mag hooguit een cm overhouden bij de vingertoppen als je handschoenen past. Heb je meer dan een cm over, dan zijn de keepershandschoenen te groot en is het aan te raden om voor een maatje kleiner te gaan.

Wilt u meer advies over de juiste maat van keepershandschoenen. Dan kun je dit gemakkelijk zelf opmeten met een meetlint.

Reusch keepershandschoenen vallen kleiner

Het is aan te raden om bij Reusch keepershandschoenen een maatje groter te bestellen, omdat deze gemiddeld een halve maat tot een hele maat kleiner uitvallen.

Kom je er niet helemaal uit? Stuur dan een WhatsApp bericht en wij zullen u direct van advies voorzien. Retourneren is altijd eenvoudig bij KeepersTalent en binnen 7 dagen heb je je geld retour op je rekening.

Heeft u een verkeerde maat keepershandschoen besteld? Dat is helemaal niet erg. Stuur een e-mail naar info@keeperstalent.nl en u kunt eenvoudig uw paar keepershandschoenen omruilen.

Welke maat keepershandschoenen heb ik?