Keeperskleding

Keepersbroeken van Stanno

stanno-keepersbroeken

Keepersbroeken van Stanno

Ben je op zoek naar een degelijke keepersbroek met de juiste prijs-kwaliteitsverhouding? Dan raden we je aan om keepersbroeken van Stanno aan te schaffen. De broeken zijn verkrijgbaar in zowel korte- als lange varianten en zijn vanaf nu ook verkrijgbaar bij KeepersTalent.

Stanno

Stanno is in 1990 opgericht en is naar eigen zeggen een ‘essentieel, betrouwbaar en natuurlijk onderdeel van de uitrusting van elke sporter’. Het merk richtte zich in het begin vooral op doelmannen over de gehele wereld met de verkoop van keepershandschoenen. Later zijn daar ook Stanno keepersbroeken en teamwear bijgekomen. Tegenwoordig is het een zeer betrouwbaar (keepers)merk en behoort het tot één van de grootste sportmerken ter wereld.

Missie en visie

De visie van Stanno is dat het gelooft dat iedere sporter ‘moments of glory’ kan beleven. Daarbij maakt het merk geen onderscheid tussen laag- en topniveau: iedereen is gelijk. Met de nieuwste keepershandschoenen, shirts, kousen en keepersbroeken van Stanno verbindt het merk zijn producten aan de beslissende momenten in de sport- en keeperswereld. Ook streeft Stanno ernaar om zich constant te ontwikkelen en steeds betere producten op de markt te kunnen brengen.

Keepersbroeken van Stanno kopen

Zoals gezegd zijn de nieuwste keepersbroeken van Stanno vanaf nu ook verkrijgbaar op KeepersTalent.nl en in onze winkel in Breda. Waarom moet je juist broeken van dit merk kopen? Het antwoord lees je in de twee bovenstaande kopjes. Daaraan moeten we toevoegen dat de meeste keepersbroeken beschikken over bescherming bij de heupen en knieën. Hierdoor vermindert de kans op blessures bij een val op de harde ondergrond.

Bekende sluitposten

Hidde Jurjus van De Graafschap staat onder de lat met keepershandschoenen van Stanno en gebruikt eveneens zowel korte- als lange keepersbroeken van Stanno. Anssi Jaakkola (Reading FC), Erwin Mulder (Swansea City) en Matija Sarkic (Aston Villa) doen dat ook.

Bestel HIER Stanno-keepersshorts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *