Keeperskleding

Hummel keeperskleding

Hummel.Unity.Keepersset.Roze.

Hummel keeperskleding

Het is niet altijd een pretje om doelman te zijn. Je hebt namelijk je gehele lichaam nodig om tegengoals te voorkomen. Je hebt in dat geval veel aan (beschermende) keeperskleding van Hummel. Lees in deze blog alles over keeperskleding van het Duitse merk.

Het merk

"<yoastmark

Hummel is een Duits merk dat in 1923 is opgericht door de familie Messmer uit Duitsland. Het verkoopt keeperskleding van Hummel en sportkleding van sporten als voetbal, handbal, basketbal, rugby, cricket en volleybal. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de fabriek echter gebombardeerd. In 1956 nam Bernhard Weckenbrock het merk over en in 1975 nam een Deense importeur het bedrijf over. Tegenwoordig is Hummel gevestigd in Aarhus en voorziet het (keepers)kleding van bijvoorbeeld FC Utrecht. Een leuk feitje tussendoor: het logo van Hummel symboliseert een hommel. Hummel is dan ook het Duitse woord voor hummel. Vandaar dus de naam van het merk.

Kleding met bescherming van Hummel

Zoals gezegd is bescherming zeer belangrijk voor een (beginnende) doelman. Je hebt in dat geval veel aan ‘foam’ en ‘padding’ op je keeperskleding. Zo heb je minder pijn als je valt of duikt. Uitgebreid onderzoek heeft uitgewezen dat de schok met 50% wordt gereduceerd als je keeperskleding van Hummel met foam en padding draagt.

Lagen

Keeperskleding van Hummel zijn in twee lagen verkrijgbaar: de first layer (eerste laag) en second layer (tweede laag). De first layer draag je onder je zichtbare kleding. Denk hierbij aan een thermoshirt, slidingsshort of protectiekleding. Second layer keeperskleding van het merk zijn zichtbaar. Voorbeelden zijn een keepersshirt of keepersbroek. Deze zijn uitgerust met beschermend foam op de ellebogen, onderarmen en/of heupen.

Kleding voor keepers kopen doe je natuurlijk bij KeepersTalent. Wij beschikken over keepersbroeken, keeperstenues, keepersshirts maar natuurlijk ook gewoon over keepershandschoenen. Je kunt onze winkel ook bezoeken in de Verbeetenstraat in Breda, nabij het centrum.

Bestel HIER Hummel keeperskleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *