Keepershandschoenen

Gratis Keepershandschoenen

Het is algemeen bekend dat topkeepers zoals Manuel Neuer en Jasper Cillessen de nieuwste keepershandschoenen gesponsord krijgen van Adidas. LLoris, keeper van The Spurs en het Franse Elftal speelde jarenlang met de Uhlsport supergrip keepershandschoenen en maakte vorig seizoen de overstap naar rivaal: Reusch. Niet omdat Reusch veel beter is dan Uhlsport, maar omdat Reusch er meer geld voor over heeft om Lloris te zien schitteren in de nieuwe gloves.

reusch.keepershandschoenen

reusch.keepershandschoenen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe kom ik aan gratis handschoenen?

Als junior doelman is het ontzettend moeilijk om aan gratis keepershandschoenen te komen. Wij krijgen dagelijks/wekelijks vele verzoeken om keepers te sponsoren, maar hier kunnen wij helaas niet aan voldoen. Wij moeten ook geld betalen om keepershandschoenen in te kopen en kunnen dit helaas niet gratis weggeven. Wel staan wij altijd open voor samenwerkingen. Heb jij een Instagram of Facebook account met veel volgers. Stuur dan een mail naar info@keeperstalent.nl en wie weet kunnen wij samenwerken.

Korting voor BVO keepers

Speel je in de jeugdopleiding van een BVO (betaald voetbal organisatie) en moet je jaarlijks vele keepershandschoenen kopen? Stuur dan een mail naar info@keeperstalent.nl. Voor talentvolle keepers maken wij altijd mooie deals. Uiteraard kun je ook langskomen in onze keeperswinkel en vragen naar de voorwaarden.

Hele goedkope keepershandschoenen

Wat eventueel ook interessant kan zijn? In de winkel in Breda hebben wij een speciale bak met keepershandschoenen die licht beschadigd zijn. Meestal is er een klein stukje uit de foam. Deze modellen geven wij altijd met flinke korting weg. Mocht je dus op zoek zijn naar een goedkope voetbalhandschoen met extreme korting? Neem dan eens snel een kijkje in onze keeperswinkel in Breda. Mocht je dit niet kunnen vinden? Vraag dan aan de medewerker ter plaatse of we nog iets leuks hebben in jouw maat. Koop nooit keepershandschoenen van €10 bij de decatlon. Dan krijg je handschoentjes van het merk kipsta en de pasvorm is echt dramatisch. Ook gaan deze modellen vrij snel kapot en het is klemvast pakken van de bal haast onmogelijk, zeker als het regent.

Laagste prijs van Nederland?

Wij houden altijd de prijzen van onze concurrenten goed in de gaten. Niets is zo vervelend als te veel geld betalen voor een bepaald product. Dat vinden wij bij KeepersTalent.nl ook. Mocht je dezelfde keepershandschoenen vinden die ergens anders goedkoper zijn, neem contact met ons op en wij passen de prijs voor je aan. Heb je net een product gekocht bij ons en je komt deze elders goedkoper tegen? Dan storten wij gewoon het geld terug. Wij doen niet moeilijk hoor. Beloofd! Ook hebben wij veel combideals. Dan koop je 2 paar keepershandschoenen met extra veel voordeel. Dit kan heel veel schelen. Klik hier om al onze combideals te bekijken en jouw voordeel te pakken!

Klik hier om alle goedkope keepershandschoenen van KeepersTalent.nl te bekijken.

foto: Pro Shots

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *