Keepershandschoenen

Gratis Keepershandschoenen

Het is algemeen bekend dat topkeepers zoals Manuel Neuer en Jasper Cillessen de nieuwste keepershandschoenen gesponsord krijgen van Adidas. LLoris, keeper van The Spurs en het Franse Elftal speelde jarenlang met de Uhlsport supergrip keepershandschoenen en maakte vorig seizoen de overstap naar rivaal: Reusch. Niet omdat Reusch veel beter is dan Uhlsport, maar omdat Reusch er meer geld voor over heeft om Lloris te zien schitteren in de nieuwe gloves.

reusch.keepershandschoenen

reusch.keepershandschoenen

Korting voor BVO keepers

Speel je in de jeugdopleiding van een BVO (betaald voetbal organisatie) en moet je jaarlijks vele keepershandschoenen kopen? Stuur dan een mail naar info@keeperstalent.nl. Voor talentvolle keepers maken wij altijd mooie deals.

Laagste prijs van Nederland?

Wij houden altijd de prijzen van onze concurrenten goed in de gaten. Niets is zo vervelend als te veel geld betalen voor een bepaald product. Dat vinden wij bij KeepersTalent.nl ook. Mocht je dezelfde keepershandschoenen vinden die ergens anders goedkoper zijn, neem contact met ons op en wij passen de prijs voor je aan. Ook hebben wij combideals. Dan koop je 2 paar keepershandschoenen met extra veel voordeel. Dit kan heel veel schelen. Klik hier om onze combideals te bekijken en jouw voordeel te pakken!

Klik hier om alle goedkope keepershandschoenen van KeepersTalent.nl te bekijken.

foto: Pro Shots

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *