Keepershandschoenen

Elite Warrior keepershandschoenen

elite-warrior-keepershandschoenen

Elite Warrior keepershandschoenen

Lees in deze nieuwe blog op KeepersTalent alles over de Elite Warrior keepershandschoenen. We bespreken de beschikbare maten, het design, de mogelijkheid om de handschoenen te laten bedrukken en uiteraard de kenmerken van deze prachtige voetbalhandschoenen. 

Design

Deze Elite Warrior keepershandschoenen hebben geen fingersave. Het voordeel daarvan is dat je vrije bewegingsruimte hebt en dat je je vrij voelt in de handschoenen. Deze fantastische keepershandschoenen bestaan uit de kleuren geel, oranje, grijs en wit. Deze kleurencombinatie zorgt voor een mooi design van de Elite Warrior waar je graag mee wil keepen. Deze voetbalhandschoenen beschikken over een 4mm Soft foamlaag. Ook staat het Elite logo in het oranje op de voorkant en in het zwart nog een keer op de binnenkant van de handschoenen.

Kenmerken

De Elite Warrior handschoenen hebben een betere grip bij zonnig weer dan dat ze hebben bij regenachtig weer, maar in beide gevallen zijn deze handschoenen uitermate geschikt om wedstrijden en trainingen mee te keepen. Het maakt niet uit of je de gloves gebruikt op kunstgras of op gewoon gras, want op beide velden zijn deze handschoenen goed en daar maakt het veld geen verschil op.

Keepershandschoenen bedrukken

Er is ook de mogelijkheid om de handschoenen te laten bedrukken met je naam of een andere tekst die jij op je handschoenen wil. Je kan bijvoorbeeld op de ene handschoen je voornaam en de andere keepershandschoen je achternaam zetten. Dit kost slechts 5 euro extra. Je hebt de mogelijkheid om een naam door te geven. Wij zullen deze vervolgens op de gloves bedrukken.

Beschikbare maten

De beschikbare maten voor deze Elite Warrior keepershandschoenen zijn 10 en 11. Dit zijn best grote maten maar dat komt ook omdat deze handschoenen meer voor ervaren keepers zijn. Dat komt omdat er geen fingersave in de handschoenen zit.

Shop HIER de handschoenen

Bekijk HIER alle Elite Sport keepershandschoenen van KeepersTalent

 

Back to list

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.