Keepershandschoenen

Elite Vipera Keepershandschoenen

De meeste Elite-liefhebbers hebben de Elite Neo Keepershandschoenen al ervaren. Het alsmaar groeiende keepersmerk Elite Sport gaat 3 nieuwe modellen op de markt brengen: dit zijn goedkopere versies van de Neo’s. Ze vielen enorm in de smaak, maar waren wat aan de dure kant. Om te zorgen dat iedereen met superhandschoenen kan keepen, wordt deze nieuwe lijn tot leven geroepen. Eén model van deze lijn is de Elite Vipera, deze zal ik in deze blog gaan analyseren.

Ik ga deze handschoen even ‘ontleden’, door middel van verschillende aspecten te benoemen: latex, pasvorm, design, prijs.

Latex

Bij de top van Elite Sport wordt er gebruik gemaakt van twee soorten latex, namelijk de Control- en de Contact-latex. De Contact-latex is is de beste foam die Elite Sport ooit heeft ontwikkeld. Deze vind je terug op de Elite Neo Keepershandschoenen, Elite Black Panther, Elite Lion, etc. De Control-latex is de op een na best ontwikkelde latex van Elite Sport. Dit is de latex die bijvoorbeeld op de Elite Black Solo zit en ook op de Elite Vipera zal zitten. Het krachtige van deze Control-latex is dat het materiaal beschikt over een zeer goede grip en een lange levensduur.

Pasvorm

Elite.Vipera.KeepershandschoenenDe nieuwe voetbalhandschoenen zullen over de zelfde pasvorm beschikken als de Elite Neo’s. Dit betekent dat deze zeer nauw om de vingers heen zullen sluiten, waardoor je een erg strakke handschoen om je hand hebt. Bij strakke handschoenen heb je een beter balgevoel, je bewegingsvrijheid is namelijk optimaal waardoor je je vingers goed op de bal kunt klemmen. De gloves bevatten geen fingersave, waardoor je bewegingsvrijheid nóg beter is. Het nieuwe model beschikt over een doorlopende polsband, waardoor het ook op je pols lekker strak aansluit. Ik zou de handschoen omschrijven als licht en flexibel met een betrouwbare grip (ook als het regent).

Design

Zoals altijd is het design van Elite weer fantastisch. Een duistere handschoen met rode elementen erin verwerkt. De backhand is gemaakt van Neopreen-materiaal en daar boven op zit nog een 3D-shockzone. Deze shockzone ziet er er gaaf uit en zorgt er ook nog eens voor dat je de ballen verder weg kunt boksen. Klik hier om de Elite ignis te bekijken.

Prijs

De adviesverkoopprijs zal €100 zijn, maar zoals je van ons gewend bent halen wij er meteen 10% vanaf. Je zult deze nieuwe voetbalhandschoenen bij ons dus voor €90 kunnen verkrijgen. De reden dat deze handschoenen goedkoper zijn dan bijvoorbeeld de Elite Neo keepershandschoenen, heeft alles te maken met de latex die erin verwerkt zit.

Wij, als KeepersTalent, verheugen ons enorm op deze nieuwe collectie van het alsmaar groeiende merk Elite Sport. We zullen er snel bij zijn wanneer deze beauty’s op de markt verschijnen, zodat je ze meteen bij ons kunt kopen of bestellen!

 Benieuwd naar meer van onze collectie? Bekijk dan HIER onze gehele collectie met goede en goedkope keepershandschoenen!