Keepershandschoenen

Elite Vibora keepershandschoenen

Elite Vibora keepershandschoenen

Elite Vibora keepershandschoenen

Elite Sport is een keepersmerk dat is opgericht in 2006 en is dus een vrij nieuw keepersmerk. Maar dat maakt niet uit omdat ze continu blijven verbeteren keepen steeds meer keepers met de Elite keepershandschoenen. Elite heeft een samenwerking met universiteiten dat doen ze om betere materialen met goede grip en een lange levensduur te realiseren. Voor natuurlijk een mooie prijs. Alle Elite gloves worden in Duitsland gemaakt en in alle handschoenen wordt de beste foam die beschikbaar is gebruikt.

Kenmerken Vibora

Er is aan de Vibora een klein beetje gesleuteld en daar is deze nieuwe versie uitgekomen. De Elite Vibora  keepershandschoenen hebben een stevige polsband voor de nodige ondersteuning. Deze Elite handschoen heeft ook een stretchzone tussen de duim en wijsvinger. Zodat de handschoen op dat gedeelte niet kan scheuren. Ook zitten er kleine gaatjes aan de zijkant van de handschoen wat ventilerend werkt voor je hand in de handschoen. Er is ook verwijderbare fingersave aanwezig wat er voor zorgt dat je zelf kan bepalen of je met of zonder de wedstrijd of training in gaat. Er is een zwarte foamlaag op de handschoen verwerkt wat zorgt voor een goede grip. De Vibora is het best als deze foamlaag een beetje vochtig wordt gemaakt.

Design

De Elite Vibora is de beste Junior keepersandschoen die er is. Qua uiterlijk heeft hij de kleuren geel en zwart en is beschikbaar in de maten 5 tot en met 11. Maar je moet wel eerst even op de site kijken bij het product of er nog voorraad van is. Dat zie je aan de rechterkant van de pagina. Het Elite logo in het midden van de handschoen is geel gekleurd en ook de naam elite op de wijsvinger is geel gekleurd. Verder zitten er twee gele ogen op de achterkant van de handschoen daar omheen zitten grijze elementen die een dier maken.

Prijs-Kwaliteit

De Elite Vibora is absoluut de beste prijs-kwaliteit keepershandschoen die je kunt bestellen. Voor €45 ben je eigenaar van een uitstekend model die redelijk lang mee gaat. Klik hier om de Elite Sport Vibora te bekijken en bestellen.

Bestel HIER alle Elite Sport keepershandschoenen

Bekijk HIER ons YouTube kanaal

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *