Keepershandschoenen

Elite TC keepershandschoenen

elite.tc.keepershandschoenen.blauw.wit.

Elite TC keepershandschoenen

Elite TC keepershandschoenen, Elite Sport heeft onlangs een nieuwe handschoen gepresenteerd: de Elite Sport TC keepershandschoen. Deze is vernoemd naar Twan Centen, de keeperstrainer van Achilles’29 die in september 2017 overleed. Lees in deze blog alles over de nieuwe TC-gloves van het opkomende merk, welke in de maten 7 t/m 12 verkrijgbaar zijn bij KeepersTalent.nl.

Twan Centen

Na een aantal weken van hoop en vrees is Centen (rechts te zien op bovenstaande afbeelding) op 53-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding. Hij was bijna 15 jaar keeperstrainer van het eerste elftal van Achilles’29, de ploeg die destijds zelfs nog te bewonderen was in de Jupiler League. Bij de club uit Groesbeek werd in de eerstvolgende thuiswedstrijd dan ook een minuut stilte gehouden. Een paar dagen later kondigde Elite Sport aan om Centen te eren met een eigen setje voetbal handschoenen: de Elite TC keepershandschoenen.

Pasvorm

De pasvorm van de nieuwe Elite Sport TC is in één woord fantastisch. Dankzij de nieuwste technieken is het nu nog gemakkelijker om met je handen in de handschoen te komen en de bandage zorgt ervoor dat je de keepershandschoen lekker strak kunt aantrekken. De grip is tevens fenomenaal. Daardoor sta je altijd met zelfvertrouwen onder de lat.

Kenmerken Elite Sport TC

De Elite Sport TC voetbal handschoenen zijn overwegend blauw gekleurd en beschikken over mooie witte details bij de pink, ringvinger en bandage. De handschoen zorgt voor een uitstekende grip tijdens alle weersomstandigheden. Ook beschikt het over de nieuwe alpha latex: de best ontwikkelde foamlaag van Elite Sport. De Elite Sport Twan Centen glove heeft een shockzone bij de knokkels, zodat je de bal hard(er) weg kunt boksen. Tot slot beschikt het ook over een verwijderbare fingersave.

Elite TC voetbal handschoenen kopen doe je bij KeepersTalent.nl

De half negatieve vingers zorgen ervoor dat je een strakke pasvorm hebt. De zijkant van de vingers gaan over de foamlaag heen. Hierdoor kun je makkelijker contact maken met de bal. De meeste professionele keepers spelen met negatieve keepershandschoenen (negativ cut). De Elite TC heeft ook fingersave die je gemakkelijk kunt verwijderen. De blauwe keepershandschoenen zorgen voor een rustige uitstraling. Ideaal te combineren met een blauw of wit keeperstenue.

Bekijk HIER al onze keepershandschoenen van Elite Sport

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *