Keepershandschoenen

Elite Supreme keepershandschoenen

elite.supreme.keepershandschoenen

Elite Supreme keepershandschoenen

Het is niet de eerste versie van de Elite Supreme die op de markt komt. Deze handschoen zat al jaren in het assortiment maar is in een nieuw jasje gestoken. Het is een krachtiger design dan de vorige editie. De grip van de nieuwe keepershandschoen is nog beter dan de oude versie. Duizenden keepers kiezen al jaren voor de Elite Supreme en met dit nieuwe model zullen dat er alleen nog maar meer worden.

Design

Het design van deze glove is zoals gezegd een nieuwere versie. Het is een krachtigere versie met meer grip. De Elite Supreme keepershandschoenen bestaan uit de kleuren wit, blauw en zwart. De glove heeft een shockzone bij de knokkels zitten, zodat je de bal verder weg kan stompen tijdens het keepen. In het design zit geen fingersave. Dat heeft Elite gedaan voor de meer ervaren keepers die dan vrijer kunnen bewegen in de keepershandschoen.

Kenmerken

In de palm van de voetbalhandschoen zit 4 mm Elite Contact M Latex en 4 mm schuimrubber. De keepershandschoen is geschikt voor alle weersomstandigheden. Regen of droog weer het maakt niet uit met de Elite Supreme keepershandschoenen. Het is een vrij dik model met goede demping. De middel en ringvinger zijn negatief gestikt en de wijsvinger en pink zijn rolvinger gestikt. De handschoen is een hybride keepershandschoen. Dat houdt in dat je geen naden hebt zitten op het midden van de foamlaag. Bij de sluiting zit grotendeels latex. Dat geeft ideale ondersteuning aan je pols. De voetbalhandschoen heeft een strakke pasvorm, wat je een optimale pasvorm bezorgd. De glove heeft een shockzone en de handschoen heeft geen fingersave.

Bedrukkingen

Het is mogelijk om jouw keepershandschoenen te laten bedrukken op KeepersTalent.nl. Wil je dit doen kan je bedrukking aanvinken. Vervolgens kan je hetgeen wat je op je handschoen wil hebben typen in een balk. Dan bedrukken wij het op je voetbalhandschoen voor slechts €5 euro extra.

Fysieke winkel

Je kunt ervoor kiezen om de Elite Supreme keepershandschoenen te komen passen in onze fysieke winkel in Breda. Onze medewerkers staan daar klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met uw keuzen. De locatie van de winkel ligt net buiten de stad, namelijk aan de Verbeetenstraat op nummer 19. Handig om te weten is dat je gratis kunt parkeren voor de winkel.

Shop HIER de handschoenen

Bekijk HIER alle Elite Sport keepershandschoenen van KeepersTalent

 

Back to list

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.