Keepershandschoenen

Elite Junior keepershandschoenen

Elite Sport heeft in de zomer van 2019, 3 junior keepershandschoenen op de markt gebracht met een uitstekende pasvorm en foamlaag. De Elite Stars, Crash en Vampire beschikken over kleurrijke designs, vingerbescherming en een goede foamlaag voor een betrouwbare grip. De 3 modellen hebben dezelfde eigenschappen en kwaliteiten, alleen is het design anders. Dit zijn de beste junior keepershandschoenen die er in maat 3 en 4 beschikbaar zijn. (mening van KeepersTalent).

"<yoastmark

Elite Star keepershandschoenen kopen

Hierboven zie je de Elite Stars keepershandschoenen. De blauw/rode keepershandschoen heeft een soort dartbord op de backhand van de handschoen. Het model beschikt over platte vingers voor een groot pakoppervlakte en fingersave in alle 5 de vingers, dus ook in de duim. Wij vinden deze modellen de beste junior keepershandschoenen die er in Nederland verkrijgbaar zijn. Je kunt ook adidas junior keepershandschoenen kopen voor €35, maar die keepershandschoen beschikt over een hele dunne foamlaag, net papier. Het nadeel van een dunne foamlaag is dat de handschoen snel kapot is. Dus geen Adidas junior keepershandschoenen kopen maar altijd voor de Elite Stars gaan.

 

Elite Crash Keepershandschoenen kopen

Hieronder zie je de Elite Crash keepershandschoen met een opvallende oranje foamlaag. Dit model heeft dezelfde eigenschappen als de Elite Stars. Een uitstekende pasvorm en betrouwbare foamlaag, ook als het flink geregend heeft. Zorg er altijd voor dat de foamlaag (het oranje gedeelte) zo min mogelijk in contact komt met het (kunst)grasveld. Vaak zie je dat keepers afzetten met een platte hand als zij zichzelf omhoog willen duwen. Het nadeel hiervan is dat de keepershandschoenen snel slijten. Als de handschoen vochtig is, verminder je de kans op slijtage. Wil je nog meer tips over keepershandschoenen? Kom dan snel langs in onze keeperswinkel in Breda.

elite.crash.junior.keepershandschoenen.groen.oranje.rood.

Elite Vampire keepershandschoenen kopen

De Elite Vampire is dezelfde keepershandschoen als de Elite Crash, alleen is de kleurencombinatie anders. Je kunt al je junior elite keepershandschoenen online shoppen op KeepersTalent.nl. Wij hebben altijd een grote voorraad en de goedkoopste prijs van Nederland. Ook kunnen wij voor slechts €5 je naam op de handschoen bedrukken. KLIK HIER om je junior Elite Sport keepershandschoenen te scoren. De Elite Vampire beschikt over fingersave en platte vingers voor een natuurlijke houding. Als je de handschoenen licht vochtig maakt met bijvoorbeeld tuf, zul je zien dat de grip vele malen toeneemt.

"<yoastmark

Bekijk hieronder de Elite Vampire

Bestel de Elite Vampire junior hier.

Bekijk HIER ons YouTube kanaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *