Keepershandschoenen

Elite Sport WP Keepershandschoenen

elite.wp.keepershandschoenen

In Februari 2022 is Elite Sport met een geheel nieuwe collectie op de Europese markt gekomen. Iedereen kent wel de Elite Black Real of de Elite Neo Black. Dit zijn natuurlijk prachtige keepershandschoenen. De kritiek die het merk vaak kreeg, is dat het merk aan de dure kant begin te worden, waardoor het niet meer voor iedereen bereikbaar is. Hier heeft Elite Sport wat mee gedaan. De Elite Sport WP is een handschoen die al voor €44,95 verkrijgbaar is.

Betaalbaar

Keepershandschoenen worden tegenwoordig duurder en duurder. €100 voor een paar keepershandschoenen is anno 2023 helaas een normale prijs. Met de Elite Sport WP heb je voor €44,95 ook al kwalitatief uitstekende keepershandschoenen aan je handen zitten waar je prima ballen klemvast mee kunt pakken. De fingersave kun je erin laten zitten of uit uit de handschoenen halen, waardoor je zelf kunt beslissen of je met of zonder fingersave kunt keepen, het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat.

Duurzaam

De Elite Sport WP beschikt niet over de allerbeste grip van Nederland. De Elite Supreme heeft bijvoorbeeld een handschoen met betere grip. Het voordeel van goedkopere keepershandschoenen, is dat de foam is gemaakt van wat stevigere latex, waardoor de keepershandschoenen langer meegaan en minder snel kapot. Hoe duurder de handschoen, hoe beter de grip is. Hoe goedkoper de keepershandschoen is, hoe langer deze meegaat, omdat de latex bestaat uit sterker materiaal.

Klik hier om de Elite WP bij KeepersTalent te bestellen.

Elite Neo Green

Elite Sport heeft begin 2023 een geweldige groene keepershandschoen op de Nederlandse markt gebracht. De Elite Neo Green. Dit model met een strakke pasvorm gecombineerd met de beste latex die Elite heeft, kan het niet anders zijn dan dat dit product een hardloper gaat worden. De dubbele band zorgt voor een strakke pasvorm en dit model heeft geen fingersave. Klik hier om de Elite Neo Green te bestellen op KeepersTalent. Achteraf betalen met Klarna is ook mogelijk bij ons.

elite.neo.green.keepershandschoenen