Keepershandschoenen

Elite Sport collectie 2020

Elite.Neo.Aqua.Keepershandschoenen

Elite Sport collectie 2020

Elite Sport heeft nieuwe keepershandschoenen gepresenteerd voor 2020. In deze nieuwe blog van KeepersTalent lees je alles over de collectie, het merk en de verzending.

Collectie

De Elite Sport collectie 2020 bestaat uit verschillende keepershandschoenen, verdeeld in diverse prijsklassen. Veel handschoenen bestaan uit felle kleuren. Als je graag opvalt, moet je dus ongetwijfeld voor deze goalkeeper gloves gaan. Ook als je liever zwarte of witte handschoenen draagt, ben je bij ons aan het juiste adres. De voetbalhandschoenen uit de collectie die wij hebben opgenomen in ons uitgebreide assortiment bestaan uit de Elite Neo Black, Neo Aqua, TC, Black Panther, Black Real, Supreme, Camaleon, Real, Armour, Solo, Infinite, Coraza, Black Solo, Ork, Gladiator, Vibora en Andalucia keepershandschoenen.

Over Elite Sport

Elite Sport is in het jaar 2009 opgericht met maar één doel: de prestaties van keepers verbeteren. De keepershandschoenen uit de Elite collectie worden ontworpen in Duitsland en geproduceerd in Israël. De gloves worden gemaakt van de beste materialen en gaan ook nog eens ontzettend lang mee. Daarbij dien je uiteraard wel zuinig te zijn op je keepershandschoenen. De pasvorm van Elite Sport is uitstekend en je hebt daarnaast ook keuze uit verschillende modellen met fingersave. Dit zorgt ervoor dat je vingers niet achterover klappen bij het vangen van de bal. Hierdoor raak je minder snel geblesseerd en heb je meer plezier bij het uitoefenen van je hobby. Ook betaald voetbal keepers vertrouwen al jarenlang op het snelst groeiende keepermerk van Nederland: Elite.

Verzending van keepershandschoenen

KeepersTalent kan alles uit de nieuwe Elite Sport collectie 2020 uit voorraad leveren. Daardoor hoef je niet lang te wachten op je nieuwe keepershandschoenen. Als je op werkdagen vóór 23:59 uur bestelt, heb je het pakketje de volgende dag al in huis. Op vrijdag is dit niet 23:59 uur maar 15:00 uur. Hou er rekening mee dat alle pakketjes tussen 18:00 uur en 22:00 uur worden bezorgd. Uiteraard krijg je een track & trace code via de mail opgestuurd, zodat je jouw bestelling kunt volgen.

Bestel HIER alle nieuwe keepershandschoenen van Elite

Elite Calaca Keepershandschoenen

elite.calaca.keepershandschoenen

Eind Juni 2019 is de Elite Calaca uitgekomen in Nederland, en de eerste reacties van de keepers zijn overweldigend. De designs zijn prachtig en de afbeeldingen van de nieuwe Elite Sport voetbalhandschoenen worden honderden keren gedeeld op Facebook en Insta. Iedereen wilt ze hebben en ze vliegen over de toonbanken. De sterke latex zorgt ervoor dat de handschoen niet snel kapot gaat. Het uiteinde van de vingers is meer gerold om makkelijker contact te maken met de bal. De latex (zwarte gedeelte waar je de bal mee vangt) loopt door bij de duim voor een betere pasvorm. Kortom. De Elite Calaca is een topaankoop en kost slechts €54 bij KeepersTalent.nl. KLIK HIER om de Elite Calaca te bestellen.

Waarom Elite keepershandschoenen kopen?

  • Prachtige designs. De uitstraling is anders dan bij andere merken.
  • Sterkte latex. De keepershandschoenen van Elite Sport gaan niet snel kapot.
  • Fantastische grip. Het klemvast pakken van de voetbal is een eitje met deze foamlaag.

Het voordeel van Elite Sport keepershandschoenen is dat de kindermaten, dezelfde kwaliteit hebben als de senioren maten. Bij andere merken zie je vaak dat ze in de maten 3, 4, en 5 hele slechte kwaliteit keepershandschoenen maken. Elite Sport neemt gelukkig de junior keepershandschoenen ook serieus! Klik hier voor onze Elite Sport collectie 2019.

Elite Vipera

Zie hieronder het aller nieuwste model van Elite Sport. De Elite Vipera is de naam. De pasvorm is hetzelfde als bij de Elite Neo, alleen is de grip iets minder goed. Daarentegen is de foamlaag iets harder waardoor de slijtage minder snel toeslaat, en je langer plezier kunt beleven aan de Elite Vipera. De Vipera is vanaf Juni 2020 verkrijgbaar bij de nummer 1 keepersspecialist van Nederland: KeepersTalent.nl of bezoek onze keeperswinkel in Breda. De grip is hetzelfde als bij de Elite Black Solo

Elite Ignis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *