Keepershandschoenen

Elite Scorpion Keepershandschoenen

elite.scorpion.keepershandschoenen.rood.zwart.

Elite Scorpion keepershandschoenen

Bestel nu de nieuwe Elite Sport keepershandschoenen de ‘Elite Scorpion‘ voor €63. Het Israëlische keeperswerk heeft zichzelf weer van zijn beste kant laten zien door dit fantastische model uit te brengen. Het is pas een aantal weken te koop in Nederland maar de meeste klanten zijn er nu al levens over.

Pasvorm van de Scorpion

De wijsvinger en pink zijn rolvinger gestikt. De middel- en ringvinger zijn negatief gestikt voor een optimale combinatie. Hierdoor heb je het beste van 2 werelden. Een ander woord voor deze combinatie is hybride. De meeste professionele balkenvangers wereldwijd spelen met dit soort keepershandschoenen. Elite sport keepershandschoenen staan overal al bekend om het feit dat ze een strakke bandage en pasvorm hebben. Het voordeel van een strakke pasvorm is dat je hand niet gaat verschuiven in de handschoen zelf.

Waarom de Elite Scorpion kopen?

Het is u waarschijnlijk niet ontgaan dat keepershandschoenen ieder jaar weer een beetje duurder worden. En dat de handschoenen sneller slijten dan voorheen door de vele kunstgrasvelden die er in Nederland worden aangelegd. Het fijne van de Elite Scorpion keepershandschoen is dat de foamlaag wat steviger is dan bijvoorbeeld de latex van de Elite Vibora. Waardoor de levensduur van de Scorpion wat langer is dan een keepershandschoen van ongeveer dezelfde prijsklasse. De Elite keepershandschoen is voorzien van vingerbescherming in alle 5 de vingers die je kunt verwijderen als dit niet je voorkeur geniet.

Ook is het design van dit model weer schitterend. Op de rug van de handschoen zitten kleine ribbeltjes (dit noemen ze de schokzone) die ervoor zorgen dat je de bal verder kunt wegstompen.

Elite sport is heel populair in Nederland.

De Elite sport keepershandschoenen gaan de laatste jaren werkelijk als zoete broodjes over de toonbanken in Nederland. Wij van KeepersTalent verkopen jaarlijks tussen de 1500 en 2000 paar Elite sport keepershandschoenen. Zeker in de maanden Augustus en September zijn deze modellen nauwelijks aan te slepen. Ons advies is dan ook als volgt. Zorg dat je ze op tijd besteld.

Shop HIER alle Elite keepershandschoenen

Bekijk HIER ons YouTube kanaal

Back to list

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.