Keepershandschoenen

Elite Real 2020 keepershandschoenen

elite.real.keepershandschoenen.wit.goud.

Elite Real 2020 keepershandschoenen

BESTEL de Elite Real 2020 keepershandschoenen HIER 

Elite Real 2020 keepershandschoenen, Elite Sport heeft de nieuwste Elite Real 2020 voetbal handschoen gepresenteerd. Het betreft een schitterende keepershandschoen met mooie gouden details. De Real is overigens het broertje van de Black Real.

De Elite Real 2020 voetbal handschoen wordt ontworpen in Israël en gemaakt in Pakistan. Dit geldt voor alle Elite Sport keepershandschoenen. Een leuk feitje: de gloves voor volwassenen én kinderen worden op exact dezelfde manier ontworpen en gemaakt.

Pasvorm

De nieuwe Elite Sport Real keepershandschoen beschikt over stevige polsband van 9 centimeter die je 360 graden om je handen heen kunt draaien. Hierdoor zit de handschoen lekker strak om je handen.

Kenmerken

De Elite Real is één van de weinige tophandschoenen van het opkomende keepersmerk waar GEEN fingersave in zit. De foamlaag van 4 millimeter latex en 4 millimeter demping is ook opvallend aan de nieuwe glove. Dit is zéér dik voor een keepershandschoen.

De Real 2020 is daarnaast een rolvinger keepershandschoen: de latex wordt als het ware om je vingers heen gerold voor optimale grip, een strakke pasvorm én een ongeëvenaarde balgevoel.

Deze witte handschoen van Elite Sport is gemaakt van een ademende stof, waardoor de keepershandschoen zeer comfortabel aanvoelt. Er zitten tevens kleine gaatjes aan de zijkanten voor extra ventilatie tijdens de training en/of wedstrijd.

Bekende doelmannen

Sergio.padt.elite.keepershandschoenen

pro.shots

Sergio Padt staat maar al te graag onder de lat met de nieuwste keepershandschoenen van Elite. Dat geldt eveneens voor Bram Castro (KV Mechelen), Theo Zwarthoed (NAC Breda), Andries Noppert (FC Dordrecht) en Robin Ruiter (PSV). Door te keepen met voetbal-handschoenen van het opkomende merk staan alle sluitposten met extra veel zelfvertrouwen onder de lat. Hierdoor kunnen zij het beste uit zichzelf halen en dus optimaal presteren tijdens de training en/of wedstrijd.

Elite Sport Real 2020 keepershandschoenen

Bekijk HIER al onze voetbal handschoenen van Elite Sport

Bekijk HIER ons YouTube kanaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *